Нови по-високи параметри за VPS услуги от ICN.Bg

Статус
Not open for further replies.

icn.bg

New Member
Здравейте приятели,
Бихме искали да представим на Вашето внимание 2 актуални новини, които може да Ви се сторят интересни. Първата касае нови параметри за VPS, които ICN стартира от 13.09.2010г, а втората е за новите опции и комисионни по Affiliate програмата ни.

От 13.09.2010г. са валидни новите по-високи параметри за VPS услугите предлагани от ICN.Bg.
Tази стъпка е в част от дългосрочната ни стратегия за развитие на професионалните хостинг услуги в България.

В последните месеци забелязахме изключително голям ръст при използването на Виртуални частни сървъри за бизнес и лични нужди. Това бе и причината да предложим на първо място 2 алтернативи за виртуализация - XEN и OpenVZ.
С внедряването на все по-нови и иновативни технологии имаме възможност постоянно да завишим параметрите на услугите, без това да се отразява на крайната и цена на продуктите ни.

В VPS секцията на официалната ни страница ще забележите и някои новости.
Еднa от тях са новите допълнителни шаблони, които предлагаме при инсталация и преинсталация на Виртуални сървъри. В тях са включени доста специфични софтуери, които обикновено са трън в очите на много администратори.
Като нов допълнителен параметър се отличават и услугите "Безплатен отдалечен MAIL server" и "Load balancer", две изключително полезни услуги.

Парамтрите са завишени с над 65%, като най-ниският план VPS1 стартира от 640 MB DDR3 ram, 28 GB пространство и двойно повече трафик(4000GB), а цената се запазва на 48.00 лв./м с ДДС.

От новите параметри могат да се възполват както нови, така и настоящи клинет на компанията.

За тези които желаят да поръчат услугата за по дълъг период сме предвидили и обемни отстъпки:
15% отастъпка при 6 месечна поръчка или подновяване с код Vps6M
20% отастъпка при 12 месечна поръчка или подновяване с код Vps12Mo


 
Последно редактирано:
От: Нови по-високи параметри за VPS услуги от ICN.Bg

Без да спамвам, при такава цена на месец по хубаво да си купя компютър и да си плащам на доставчик на интернет, едва ли може да е по скъпо.....
 
От: Нови по-високи параметри за VPS услуги от ICN.Bg

Ам колкото искате отрижателна репутация си давайте, за мен лично старите теми е редно да се заключват, аз коментирам в темите които ми излизат като подобни и не им гледам толкова датата, друг е въпроса че ако ми излиза тема от 2008 и 2009, тя най - вероятно с оглед насочеността на сайта не е актуална.
Както и да е, репутацията не ме бърка за умниците дето ми я дадоха.
 
От: Нови по-високи параметри за VPS услуги от ICN.Bg

За трети пък да напиша, за членовете с ограничен и малък умствен капацитет, не съм тука за рейтинга, аз чета и коментирам, не ме бърка дали репутацията ми ще е 1000 или -1000, ако за Вас е от значение, ходете си играйте игри и дигайте левъли.
 
от къде изрови тази тема от 2010 година човек ? днес масово го правите локвам я...

иначе вкъщи може да хостваш само не комерсиални сайтове зашото ако отгoвориш на условията за устоичивост на връзката (прекопан кабел) трябват ти два доставчика с различни трасета ups + генератора за комерсиално ниво ще ти излезе по евтино да сложиш сървър в датацентър...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе