Някой да знае тема/готова система като този сайт?

От: Някой да знае тема/готова система като този сайт?

Аз бях пуснал на та*ак едно сайтче с гифове със flat cms система ( текстови файлове ) и издържаше милион импресии на ден. Откъде си мислиш, че WP не става?
 
От: Някой да знае тема/готова система като този сайт?

Ти пък къде ги видя тия милион импресии на ден? Я дай да ги види на скрийншот.
 
От: Някой да знае тема/готова система като този сайт?

http://cloud.bassta.bg/screenshot.png

Когато го пуснах, февуари месец в началото имаше единия ден над милион hits. И сървъра не е падал, а ползвах flat-based CMS... Става въпрос за http://su-stories.panayotov-consult.com/ ;) Когато свърши ваканцията и почнат държавните очаквам пак да почне големия трафик. Ако си мислиш, че Wordpress няма да ти издържи на трафика помисли си малко, че http://www.smashingmagazine.com/ , http://tympanus.net/codrops/ и http://tutorialzine.com/ са на Wordpress. Съмнявам се да докарваш повече трафик, отколкото тях :) И едва ли ще намериш по-оптимизирана и лесна за ползване и скинване (едновременно) система от Wordpress. Ако е супер оптимизирана, ще е сложна билдване, освен ако не си със сериозен опит. Ако имаш сериозен PHP опит 1) съмнявам се да задаваш такива въпроси и 2) ще можеш сам да си напишеш нещо със Simfony или Codeigniter.

Аз лично новият си проект го пиша с Node.js + Express. Засега тествам на AppFog и се държи много, много, много прилично ;)

Поздрави, Ицо.
 

Горе