Няколко въпроса за начало

Roked1

New Member
Искам да Ви задам няколко въпроса за началото ми в интернет бизнеса :)
Та преди половин година си открих facebook страница, няма да я представям сега, но ще споделя, че съм постигнал 10000+ likes, около 2500+ импресии на пост на ден. Смятам да продавам реклами в нея и стигаме до големия въпрос - смятате ли, че ще има интерес и как трябва да стоят цените в нея. Няма да ви се разсърдя и ако ми разясните малко как точно трябва да определям цените и за какво ( пример: 2лв. за 3 линка за 1 ден 1 час най отгоре на страницата... ( това е пример без да ми се карате моля :D ) ).
Ако ми помогнете ще съм ви много благодарен.
 
От: Няколко въпроса за начало

Тези цени са много надвишени. Имаш малко фенове и мога да кажа, че страницата ти е неактивна. Много трудно ще продадеш реклама. За сравнение - тук има хора, които имат страници с по милиони фенове и пак трудно продават реклама, а ти си тръгнал само с 10 000? Цената зависи от много фактори: големина на страница, активност, таргет, количество на анонси, тематика на анонси... и още такива на пръв поглед дребни неща.

И за да не се разсърдиш, че ти казвам, че страницата ти е лоша - аз постигам същите показатели колкото си посочил със страници с 2 пъти по-малко фенове от твоите!
 
От: Няколко въпроса за начало

Зависи много от феновете на страницата. Доколко са активни и таргетирани, колко често се публикува, нишата каква е и тн. Може ли на лс страницата, интересуват ме 3 ниши и съответно страници за реклама.
 

Горе