Няколко въпроса относно фейк профили

Green Bars

Well-Known Member
Здравейте,
трябва да си направя няколко фейк ФБ профила и да питам спецовете няколко въпроса:

Как ги верифицирате, взимате предплатени карти ли, или има друг чалъм
От къде взимате снимки за профилите, така че да изглеждат реални профили
 
Прави фейк профили със собствените си имена , снимки и данни (тоест си прави много реални твои профили). Добавяй само реални приятели , които наистина познаваш. Така нямаш проблем с верификациите , ако иска телефон взимаш най евтината предплатена сим.
 
Едва ли има напълно успешна формула за това, не трябва фейк профилите да се набиват много на очи. Не е оферта да се взимат снимки на известни модели или на хора, които поддържат активно Инстаграм профила си и имат много последователи, защото понякога последователите могат да докладват и съответно фейсбук да иска потвърждение на личността. И това със сим картите е наложително...удължава живота на профила. Идеята е тези профили е горе долу да спазват правилата на фб, за да не се набият в полезрение.
 
Четох в BHW , че от няколко седмици фейсбуук третира всички нови профили като фейк, тоест се пригответе за снимка / фейк ид евентуално и другите неща, които се иска за верифициране.
 
Е не всички ще ги третира като фейк профили според мен, а според активността им към групи и линкове мисля...
 
Аз ще споделя едно инфо от личен опит. Ще се радвам, ако няма много ама как, защо и т н т. От моя лаптоп (операционна система Win 8) до сега са "изгърмели" над 9-10 профила и все "стари". Някои аз съм си ги правил преди 2-3 год, други съм купувал, но профилите вече не работят по обясними причини. В началото иска мейл, снимка и стандартните неща и номера минава. След време, след като започнаха да "гърмят" позатегна нещата и искаше телефон задължително. Разбира се класиката в жанра - 3-4 сим карти с един-2 телефона и написани имена на тях за верификация. След това обаче и този цирк свърши. Сега ако се опитам да направя нов профил от въпросния лаптоп директно ми изкарва, че това е лъжлив профил и не иска нито снимка, нито мейл, нито телефон - иска ми директно документ за самоличност. :)

Е с махнати данни, но иска документ. Няма значение от къде отварям и дали IP-то е българско или не - и няма оправия. От него работи само моя истински профил. Как реших проблема - друг лаптоп. :) Гледам да не прекалявам с профилите от новия и за сега проблеми няма. Иначе снимките ги хваща гада му с гад. Номера с ниско-качествените снимки минава до едно време. Една снимка например 100 на 100 пиксела я правите 400 на 400 и в началото не се усеща. Качеството е отвратително, но номера в началото минава. ;)
 
Аз изгърмях с 3 нови профила за няколко дни. Иска ми телефон за верификация, съответно ги пратих да се е*ат.
Първия профил беше активен, другите два бяха спящи.
Имайте предвид, че Фейсбук следи освен IP адреса и устройството, от което се логваш, както и браузъра.
Някакви руски хакери му се привиждат на рижавия мелез и затегнаха контрола в последно време.
 

Горе