Няколко въпроса отностно AdSense

_Shotlandetsa_

New Member
Здравейте отново на всички в форума. Аз съм онзи досадник който преди няколко дни ви попита как да започна, и аджиба кое му е майта на правенето на пари Онлайн. Сега понеже се захжанах с Адсенс както всички ми препоръчахте и като гледам имам някакъв успех искам да задам следните няколко въпроса. (изчетох данните в Гоогле но не ми стана ясно ).

1. Колко е ограничението за кликове на ден от едно ИП и изобщо има ли такова. Един приятел ми каза че е позволено на 24 импресий по 1 клик. Има ли значение човека който ще клика дали ще цъкне на един от рекламните линкове или на повече. Дайте ми малко повече разяснение моля .
2. Как стоят нещата с тия плащания. Като гледам май в България се получават само чрез чекове. Облагат ли се с данъци тези чекове? Къде можем да ги осребрим? Плащаме ли нещо за осребряването ? Горе долу колко време се бави пристигането им? Кога трябва да заявим чековете за получаване ?
3. Понеже съм в студенско общижитие мн му е чудно как да попълня точен адрес при положение, че не подържат кирилица ами ако стане гаф?

Ще съм мн благодарен ако получа отговори на тези въпроси. Благодаря предварително !
 
Ограничение няма CTR кликтру е нормално да варира от малки до големи проценти например 1 до 21 (има и спо висок) въпросът е че ако имаш висок процент може да те гледът под лупа за какво става на въпрос ( дали не караш потребителите да кликат и тнт - все забранени неща) най добрата стратегия интегрираш адсенса и каквото стане ако е ниска цифрата четеш още за повишаване на цтр ( не е много хубаво да имаш много кликове от едно ип за деня над накаво количество се класираш за невалидни кликове )


Доколото четох за чековете за ноември са били пратени на 20 декември и дошли около 14 януари така че това е срокът за данъците има доста теми търси в тази секция като направиш $100 ще ти пратят чека. Осребрават се във всяка банка таксите варират от около $10 до малко повече отиваш и питаш на място

Относно това че си на общежитие може да си напишеш адреса като на кирилица с букви на латиница важното е пощальона да го разбере ако чека се изгуби можеш да поискаш преиздаване а ако е за по гляма сума чека срещу $20 може да бъде доставен с DHL

другата опция е да си дадеш домашния адрес да идват там и като си ходиш да си ги осребряваш :)
 
re

Не ти препоръ4вам да имаш пове4е от 2-3 клика от едно IP на ден, ще отнесе6 бан. $ековете пристигат за две седмици досега несъм имал проблем с полу4аването им. Адреса си го напи6и с латински букви и вси4ко е наред. Не осребряваи 4ековете си в централна кооперативна ако не живее6 в софия защото ще те мотат 2 месеца докато ти го изплатят. 4ух 4е са отворили клон на Citybank (google работи с тази банка) в софия и се надявам да вземат да по4нат да превеждат парите по банков път но ме съмнява да е скоро.
 
засега имам по около 4 до 5 клик от 1 ИП и няма бан сичко си е точно :) Макар че един потребитем искаше да ми прави гадно и цъкаше нон стоп. Оправих се с този проблем :)
 
Значи можеш да си сигурен че акаунта ти вече е флагнат от Г, остава още няколко флагчета да цъфнат по други причини, и можеш да си сигурен че ще изгориш......Г със сигурност виждат това че се правят няколко клика на ден от едно и също айпи, и при няколко последователни такива случая, става много неприятно.....Ти ли си кликаш, или просто юзъри от едно и също айпи - щото и това има значение......макар че дори да се прави от различни браузъри пак има значение????
Питам от любопитство, не съм съдник......то си е твоя работа....
 
като някой ти цъка разбираш го кой е и бой му е майката :)
 
Ясно е че няма да получиш първия си чек, програмите за печелене на пари от цъкане са други, от Адсенс няма да спечелиш нищо.
 
AxCx каза:
Ясно е че няма да получиш първия си чек, програмите за печелене на пари от цъкане са други, от Адсенс няма да спечелиш нищо.

Мдам, определено
 

Горе