Онлайн магазин или CMS: плащане само биткойн

BGVL

New Member
Здравейте. Има важен казус за който все още не съм измислил решение, та затова да се консултирам. Трябва да избера система за онлайн магазин или CMS (по възможност без wordpress, но ако няма начин и той е вариант) , в който да се предлагат PDF документи, и скриптове в ZIP архиви. Плащане само с биткойни. Файловете са с обем над 2000 парчета, системата да позволява пълна автоматизираност, т.е. след превода автоматично да се появява опция за теглене а да не се чака действие от администратор за приемане на поръчка и прочее. Това е е единия вариант при който се плаща за един файл. Втория вариант в краен случай е да се дава достъп до страница в която има група линкове за даунлоад, но там нещата малко са мътни как да се спретне някакво превю какво има на страницата, както и СЕО-то. Идеи?
 
От: Онлайн магазин или CMS: плащане само биткойн

Здравей,
Opencart има възможност за "Downloadable Product", след плащане се праща писмо с линк (линкове ако са много продуктите) за сваляне. Гледам, че има възможност (модули) за плащане с биткоин.
Поздрави,
Константин.
 
От: Онлайн магазин или CMS: плащане само биткойн

Благодаря за включването :) Имам някакъв опит с опенкарт, но мисля че и за доунлоад продукти се изискваше действие от администратор. Или греша?
 

Горе