Оптимизация на различни категории в сайт с трафик

hatre

Active Member
Здравейте, имам проблем и да видим ще намеря ли матър да ми каже както да правя :) Значи има сайт с домейн измислена дума (бранд да кажем) на около 2 години, PR2, ликове 200 към различни вътрешни страници. В него има филми, и към 200 песни iframe от тубата. Проблема е че по имената на филмите се класира перфектно, който влезе в началната страница на сайта, веднага се втурва към филмите, а към музиката отиват едвам 50 човека от общо 1-4к хора. По музика и имена на песни хич го няма. Един от проблемите, който предполагам че е, е това че в песните има само снимка, няма никакъв текст, а във филмите има iframe на тубата и още 5 реда писание. Дали това е грешка, понеже, повечето сайтове които се класират по песни и те нямат текст? Сайта има повече линкове към песните от колко към филмите. Какво да правя, да се класира по имена на песни.
Аз съм забелязах, че 90% от onpage seo зависи от поведението на потренитрля, ако 90% от хората ви отиват към една категория, тя се класира най-добре, а останалите не.
Според вас дали ще е загуба на време да мъча песните, понеже аз не мога да сваря с качването на филми, а ако почна да мъча и песните, ще ми падне трафика и не се знае дали някога ще успея да се вредя в нишата музи?
 

Горе