Отказване на пратка в иБей?

От: Отказване на пратка в иБей?

Ей chefo ли си мефо ли си, ти си много глупав човек. Хората ти дадоха толкова много полезна информация, да не говорим, че са си отделили от личното време да се занимаят с теб дето си се появил от нищото и пак недоволен. Научи се на уважение, когато имаш нужда от помощ!
 
  • Like
Реакции: Test
От: Отказване на пратка в иБей?

Пич ти български език разбираш ли ?Търся отговор на един въпрос, а не съвети как да постъпя и какво да правя със стоките и всевъзможни други неща.Такива ,като теб расли в саксия ,обиждайки хората не трябва да пишат в този форум.Който не разбира и няма какво да каже по същността на темата по-хубаво да не пише.Написал съм кои хора ми бяха от полза.
 
От: Отказване на пратка в иБей?

Пич, без да се обиждаш, обаче на никой не му пука какво ти си мислиш, че е спам и какво не е. Форумът не съществува, за да обслужва капризите си. Каквото си искат, това ще пишат хората щом са в рамките на правилата. В темата беше споделена много полезна информация, но не от теб. Досега нямаш никакъв принос към форумната общност и ще бъде в твой интерес, ако спреш с капризите си, защото правиш много лошо впечатление за момента. Предполагам си чувал приказката "На гол тумбак - чифте пищови".
 
От: Отказване на пратка в иБей?

Здравейте колеги , нов съм в ИБ и от скоро започнах с публикации на 10 обяви за продажби на дрехи тъй като толкова ми позволяват от ИБ в момента.Акаунта ми е от 2010 но нито съм пазарувал нито съм продавал.В момента са ми наложили лимит от 650 паунда и макс 10 обяви за месец.Ясно ми е ,че никой не иска да пазарува от продавач с 0 продажби. Когато натисна опцията за увеличаване на лимита на обявите ме препраща в ПП а от там след като влезна в акаунта ми излиза съобщение че с банката която ползвам и страната в която съм не става и че трябва да избера банка от друга държава.Какво да направя тъй като искам да отворя магазин в ИБ защото имам доста продукти за продан?Направих втора регистрация на друг акаунт в ПП с цел да го прикача към нов ИБ но искам да се регистрирам като бизнес потребител и в ИБ и в ПП.В ПП ми излиза един формуляр за попълване в него трябва ли да въведа ЕИК-то на фирмата?Ако някой може да помогне с ифо ще съм ви благодарен , виждам че материяте е сложна и колкото повече чета по сложно ми става.
 
Последно редактирано:
От: Отказване на пратка в иБей?

И още един въпрос дано не ставам досаден но е много важно - как да пазарувам от себе си с цел оставяне на позитивен Feedbck без да прехвърлям пари от карта в карта и без да ми начисляват такси от ИБ и ПП ?Възможно ли е това? Ако има някой който е готов да помогне с Feedback-а да пише на лични .
 
От: Отказване на пратка в иБей?

Здравейте.Днес продадох таблет в Ebay.com и купувачът ми казва, че ще ми плати в сряда, което не ме устройва и отказах да продам таблета и казах на момчето, да не ми изпраща парите.Имам няколко въпроса:
-От тук нататък какво следва?
-Трябва ли да платя таксите по сделката?
-Могат ли да ме съдят от Ebay?
 

Горе