Официално Представяне на Нова Директория за Статии

Green Bars

Well-Known Member
Така преди време бях пуснал тема за отзиви за новата ми директория за статии , но тогава беше още в бета режим и се тестваха различни функционалности.

Дойде време за официално представяне.

Адресът на директорията е bularticles.com
За сега пр-0, но активно се изграждат връзки към нея.

Предимства: Microdata, Open Graph, Верификация на Авторство чрез Google+ , Добре подбрани и балансирани категории.

Директорията е дългосрочен проект, като ще се хвърлят доста усилия в развитието и.

Изисквания: 1. Проверка за уникалност на статиите. Държим на висока уникалност - над 90%
2. Минимална дължина на статиите 300 думи. На всеки 300 думи право на 1 линк /статия от 600 думи ще има право на 2 линка и тн./

Важно!!! Регистрацията в директорията ще ви даде права само да коментирате и да пишете във форума. Авторски права може да получите след като напишете уникална статия не по къса от 250 думи съдържаща активен дуфолоу линк към основният домейн или категория в директорията. Тази статия трябва да е публикувана във ваш блог или на друго място. След като я публикувате и линка е активен, свържете се с мен, за да ви дам Авторски Права.

Обещавам бърза модерация, 2-3 дневно се преглежда за нови статии.

За всяка публикувана статия получавате по 10 точки. При натрупване на 100 точки /10 статии/ получавате права за публикуване с последваща модерация (вие публикувате и статията ви е активна, а по-късно я проверявам)


Наказания: За публикуване на статия с ниска степен на уникалност, тя ще бъде връщана в "работен режим". Ако авторът до 7 дни не я преработи, той ще бъде наказан с отнемане на 50 точки. Ако това му е една от първите статии, то той ще мине под нулата по точки и авторките му права ще бъдат отнети.

Към директорията съм добавил и форум, в който да се публикуват полезни теми относно начини за линкбилдинг на статиите ви, от къде да вземате законно снимки и други. Също така там може да предлагате идеи за развитието на директорията.
 
Последно редактирано:
От: Официално Представяне на Нова Директория за Статии

Лека промяна в условията:
То се видя, че никой не иска да публикува в чужди сайтове материали с линк към директорията, така че това изискване отпада за момента.
Всички регистрирани до сега и новите регистрации ще получават права за публикуване.

Остава условието за публикуване на уникални статии , на 300 думи 1 линк. Линкове към хазартни, 3роти4ни и други неморални сайтове няма да се одобряват.
 

Горе