Писане на статии с грабвщо заглавие и съдържание

Рейтинг - 100%
24   0   0
Предлагам написването на уникални статии в сферата на т.нар. Работническа класа,всичко свързано с различните трудови дейности,фирмени съдържания и каталози,направа на съдържание както за електронни менюта така и за каталози,брошури,радио и телевизионни реклами...Всичко това е на нормални цени ако имате конкретна оферта можете да ми пишете на ЛС или на [email protected] ...

Други предложения :

-Пренаписване на статии (за цени използвайте дадените от мен координати)
-Статии на теми +18 Adult или еротични такива (разкази,SMS игри и др.)
-Ръчно събмитвам сайтове в директории като работя бързо (за повече инфо на ЛС)
-Продавам готов Content за различни ниши предимно Adult но и някои свързани с вътрешни ремонти (общоприети маниери за направата на дома и отделните помещения +топло и хидроизолация) Комплекти от уникални стаии от 20 до 50 на различна тематика при интерес свържете се с мен...

p.s.

Поемам ангажименти по фиремни проекти свързани с написването на професионално съдържание,не отговарям за редакцията и не издавам фактура.
Относно грамотноста на изпълнение мога да предложа алтернатива която покачва цената,при положение,че офертата ви допада можете да ме ангажирате.
Пиша не по-малко от 20 статии за седмица така,че за по-скромни поръчки няма смисъл да ме търсите,приемам плащания само по банков път.

Давам 1 статия като импровизирано портфолио за да се ориентирате дали стила на писане ви допада,работил съм с хора от форума и до сега няма оплаквания от мен.

Статиите са само на Български език.
Грабвщо заглавие=Грабващо загалвие,не намерих опция за промяна на заглавието!

Последно редактирано:

Горе