Писане на уникални статии на български

mvmrik

Well-Known Member
Рейтинг - 94.4%
17   1   0
Предлагам писане на уникални статии на български език, както и пренаписване (преразказ) на готови статии, които се пишат най-вече от 2 жени - едната е журналист, а другата учителка, но с някои мога да се заема и аз, когато имам време. Ако се интересувате ми пишете ЛС. Заплащането става само чрез epay.bg. Можете да закупите някоя от готовите статии или да си поръчате нова. Готови статии ще добавям периодично в темата, цената им е по 1ст на дума.


Готови статии:

"Химията в спорта" - брой думи 631, цена 6 лева.


Пренаписване (преразказ) на статия:

Става въпрос за пренаписване на посочена от вас статия, за да стане с уникално съдържание.

Цена: 1ст на дума.


Писане на статия по заявка:

Тук става въпрос за писане на статия по важа заявка. Вие избирате темата на статията и приблизителната дължина. Прави се проучване, намират се необходимите материали и се създава уникална статия по дадената тема.

Цена: 1.5ст на дума.


Забележка: Броят на думите се определя от Microsoft Word. Всяка статия ще бъде изпратена като .doc файл (по желание може и в друг формат). Заплащането става предварително, след това се изпраща статията.

Искам да уточня, че статиите са напълно уникални и няма да се публикуват абсолютно никъде в Интернет. Когато дадена статия бъде закупена, тя ще се използва само от собственика, който пръв я вземе и няма да бъде предоставяна на други лица.
 
Последно редактирано:
От: Писане на уникални статии на български

"Отслабване, чрез оцет" е продадена.
 
Последно редактирано:
От: Писане на уникални статии на български

"Лечебните свойства на морето" е продадена!
 
От: Писане на уникални статии на български

И другата статия е продадена, поради нулевия интерес прекратявам офертата. Статиите са продадени на други хора, извън този форум.
 

Горе