Платени статии в сайт за хамали, отлично класиран с pr4

zaekyt

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Предлагам платени статии на началната страница на хамали.eu - 13-ти в Google по "хамали" (като няколко пъти се е качвал в топ 10) с пр4. Цената за 1 статия е 150 лева/година.

Ще бъдат продадени общо 10 статии (в които може да сложите до 3 различни линка), като една вече е заявена, така че остават 9. Най-първо заявените и пратени статии ще бъдат най-отгоре, следващите под тях и т. н., така че първата поръчана тук или в другия форум ще бъде 2-ра подред.

Всички статии ще останат на началната страница за цялата година, така че за 150 лв. получавате 3 силни постоянни линка за цяла година.

Изисквания към статиите:

Между 400 и 1000 думи напълно уникален (ако искате няма проблем и да е рекламен) текст;
Да се среща "хамали" с нормална честота и равномерност (веднъж на 2-3 изречения средно);
До 3 линка в статия, от които поне 2 напълно тематични (хамали, хамалски услуги, преместване), 3-тия може и отчасти тематичен (примерно: почистване, ремонти, дограма).
Препоръчително - Да ми ги пратите директно в HTML код с линковете (може да сложите и снимка/видео, ако искате, но най-добре всичко в код);

Статиите ще бъдат публикувани по ред на хората, които ми ги пратят готови на [email protected], като най-първите ще останат най-отгоре.

Плащане до 3 дни след публикуването с Paypal, Epay, банков превод или кеш (за София).

Ако имате въпроси предпочитам да ми пишете на мейл [email protected], отколкото на лични.


Калин
 
От: Платени статии в сайт за хамали, отлично класиран с pr4

Още една съвсем различна оферта в хамали.eu - за 200 лева на година може да качите в шапката на сайта хедър по избор (размер 940 на 200), включително и с име на фирма и контакти, водещ като банер към сайта ви :) Това ще ви донесе (или на вашия клиент) особена полза, ако сайта се върне в топ 10, което предвид линковете към сайта и движението му досега, има приличен шанс да се случи. Комбинация от статия и хедър с контакти е 300 лв.
 
От: Платени статии в сайт за хамали, отлично класиран с pr4

Хамали.eu вече е на 10 място по "хамали". Къде са хамалите, да не са фалирали всички :(
 

Горе