Платформа подобна на Shopify?

asyap

New Member
Здравейте,
Имам един стар магазин на съмър карт и в момента правя друг нов на Shopify. Ами разликата е от небето до земята.. Shopify е супер интуитивен, лесен за употреба.. и се замислих за обновяване и на стария си магазин.
Обаче Shopify няма интеграция със Спиди и други такива бг благинки.
Нямам много време, нито кой знае какъв бюджет, за да платя на някой, нито разбирам особено, не ми се и рови за плъгини и т.н. Затова отпадат разните безплатни варианти Магенто, Престашоп и т.н. Загледах се в някои абонаментни.. разцъках тестовите версии. Ами липсва ми тази интуитивност, направо се загубих, кое може да се променя, кое не.. Разбира се има готови теми, но или цветовете са доста крещящи и искат мнооого работа по настройките, или нещо друго такова. Няма ли българска платформа, която може лесно и удобно да се настрои, изчистена, с фокус на категориите на началната страница, без много изчанчености?
 
Последно редактирано:
"Нямам време, нямам пари, не разбирам,..."

Кауза пердута.
 
Тц, същността на въпроса ми е друга. В Шопифай си настроих всичко за два дни и изглежда супер, но не е ок за бг пазар. Кое Е? Или няма такова?
 
Подреждаш си приоритетите и почваш от най-горния. Спиди модул? Отваряш сайта на Спиди и гледаш кои платформи се поддържат.

При която и да е ще има донагласяния и човъркане. Освен ако някой тук не си шерне папката с кода на работещия си и нагласен сайт.
 

Горе