akvarius New Member Рейтинг - 88.9% 8 1 0 12 Януари 2010 #1 Приемаме поръчки за снимане на предмети и др. Изработка на видеофилми с HD качество ! Подвижно полупрофесионално студио с фонове, палатки и осветление
Приемаме поръчки за снимане на предмети и др. Изработка на видеофилми с HD качество ! Подвижно полупрофесионално студио с фонове, палатки и осветление
VPenkov New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 12 Януари 2010 #2 От: Подвижно фото и видео студио Интересувам се. Можете ли да ми дадете някакво портфолио?
akvarius New Member Рейтинг - 88.9% 8 1 0 12 Януари 2010 #3 От: Подвижно фото и видео студио Тук може да видите онлайн www.dostavka-cvetya.com, www.plyusheni.com Имам други онлайн и личен архив при интерес мога да пускам на скайп или поща
От: Подвижно фото и видео студио Тук може да видите онлайн www.dostavka-cvetya.com, www.plyusheni.com Имам други онлайн и личен архив при интерес мога да пускам на скайп или поща
VPenkov New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 12 Януари 2010 #4 От: Подвижно фото и видео студио Добре изглежда. Ще се възползвам в скоро време.