Получаване на пари от Paypal

Rusi

New Member
Здравейте,

От скоро почнах да продавам стари неща в ebay.co.uk и успях да продам една рам памет. В акaунта ми в ebay и в paypal пише, че всичко е точно и партите са получени. Но когато вляза да си проверявам статус на картата (Картата ми е дебитна карта от Райфайзен) няма никакви нови транзакции. Единствените движения по картата ми са парите, които съм изтеглил. Освен това когато си правих картата Paypal Verified ми взеха EUR 1.5 и тази транзакция беше отбелязана в online account-a в сайта на Raiffaisen. Но така и не се появи нова транзакция, че парите са ми били върнати - както казват от Paypal.

Въпросът ми е защо не получавам пари от Paypal, при положение, че дори в акаунта ми в Paypal пише, че съм ги получил? Не мога да разбера, как всички други плащания, които съм правил и заплатата ми са отбелязани, но само тези две транзакции липсват?

Благодаря Ви предварително за отделеното време.
 
От: Получаване на пари от Paypal

Онлайн сметката ти в Пейпал и тази в банката са две различни. За да се появят парите ти в дебитната карта, трябва да ги изтеглиш.

Относно едното евро - парите не се връщат в дебитната ти карта автоматично, а се добавят към онлайн парите ти в Пейпал акаунта.
 
От: Получаване на пари от Paypal

Благодаря за бързия отговор. Какво точно имаш предвид, като казваш да ги изтегля? Аз не мога да изтегля ако ги няма, нали?

Намерих някаква информация в интернет, според която парите на хората с дебитни карти се изплащат на край на месеца, за да може Пейпал да се възползват от по-голяма лихва. Това вярно ли е ?
 
От: Получаване на пари от Paypal

И всичко за да е ясно ще се опитам да обобщя:
Когато верифицираш картата си(Verified Status), ти вземат 1.50евро от картата и ти го добавят в PayPal Balance.
Когато имаш някакви пари в PayPal Balance и искаш да ги изтеглиш в картата, цъкаш Withdraw и потвърждаваш данните.
След като си цъкнал Withdraw, следиш транзакцията в History. Ако пише Pending, значи PayPal не са превели парите все още. Ако пише Completed значи PayPal са извършили транзакцията. Изчакваш до 5 работни дни(в зависимост от банката) банката да одобри транзакцията и парите ще бъдат в сметката ти.
Успех!
 
От: Получаване на пари от Paypal

Благодаря на всички за вниманието и отговорите.

Като цъкна в Withdraw ми иска 2 евро за транзакция до картата - това нормално ли е? На мен цялата ми печалба от паметта, която продадох беше 3 лева и малко. Сега като дам и още 2 евро за да получа 3 лева и малко все едно съм платил, за да продам. :lol:
Не искам да го правя това. А иначе това 1.5 евро го няма в баланса ми в Paypal. Да, знам че 1.5 евро са малко пари, но все пак ми ги взеха за някаква глупост и още не са ми ги върнали. Надявам се днес да ми преведът нещо. Ще пиша какво е станало.
 
От: Получаване на пари от Paypal

що трябва да ги теглиш, купи си някакъв боклук от dealextreme примерно ...
 

Горе