Помощ за Google Adsense на сайт

verjito89

Well-Known Member
Здравейте,

Как да кандидатствам в Google Adsense
за трафик към сайта ми — Veristyle.eu?

Благодаря ви предварително!

Прикачени файлове

• IMG_7557.jpeg
    IMG_7557.jpeg
    207 KB · Преглеждания: 1
Ами обикновенно се добавя един файл ads.txt в основната папка на сайта ти, има и други начини но този е най-лесният
Можете ли да ми помогнете 😕 ще върна жеста с реклама ако имате такъв

Така. влез си в адсенс профила в лявото меню има sites, там си цъкни на сайта и ще ти иска удостоверяване.
Избери ads.txt и ще ти даде нещо от типа на:
google.com, pub-0000000000000000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Този ред го копираш, създаваш си текстов файл с имет ads.txt и във файла пействаш това горното (с твоя си pub-номер). След това ъпоудваш файла на хостинга ти, където са ти основните файлове.

Така. влез си в адсенс профила в лявото меню има sites, там си цъкни на сайта и ще ти иска удостоверяване.
Избери ads.txt и ще ти даде нещо от типа на:
google.com, pub-0000000000000000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Този ред го копираш, създаваш си текстов файл с имет ads.txt и във файла пействаш това горното (с твоя си pub-номер). След това ъпоудваш файла на хостинга ти, където са ти основните файлове.
Сама няма се оправя 😕

Стана сега чакаме

Прикачени файлове

• 2782c7cd297c2dc363bdf5faba5192f8.jpeg
    2782c7cd297c2dc363bdf5faba5192f8.jpeg
    76.5 KB · Преглеждания: 1
За прегледа ще отнеме време, 1-2-3 седмици, и не е сигурно че ще ви одобрят

ПС: На лаптопа нямш ли бутон PrtScr , че да снимаш екрана... а не да правиш снимки с телефона

Oт чисто любопитство, че следя пазара - как попадна на Jethost и как ги избра, какво те привлече в тях?
Разбира се, не е задължително да ми отговяряш.

Oт чисто любопитство, че следя пазара - как попадна на Jethost и как ги избра, какво те привлече в тях?
Разбира се, не е задължително да ми отговяряш.
Човека който ми направи сайта ми го предложи

Горе