Правене на пари като purchasing agent

Stoyan_velo

New Member
Здравейте, преди месец ми беше показано как чрез покупко-продажба мога да си правя някой друг лев,която се извършва през телефона и не се изисква да се офертира даден клиент по телефона за даден продукт, а просто клиента си е харесал продукта и е заявил, че иска да го купи, вашата работа е самата поръчка да мине през вас.Вие я купувате от онлайн магазина и я давате на крайният клиент, нещо като Dropshiping, но без офертиране по телефона.Всичко което се изисква е регистрация в платформата ,от която ще се работи и създаване на крипто платформа(няма голямо значение коя ще е крипто платформата).На пръв поглед много странно, защо самата поръчка да минава през вас и вие да я обработвате.Моето мнение , е че големи платформи за онлайн търговия, като Wix и Amazon прикриват до колкото могат плащането на данаци, защото когато дадена стока премине през крипто разплащане в някои държави не се плащат данъци и по този начин големите онлайн платформи за онлайн търговия плащат по-малко данъци, чрез такива търговци като нас.Така всички са доволни и големите онлайн платформи за електронна търговия и ние, защото си получаваме комисионната.Може би и затова няма да намерите никаква информация отностно този начин за изкарване на пари в интернет.

Въведение в WiX

WiX е създадена през 2006 г. от израелски разработчици на софтуер за електронна търговия, Avishai Abrahami , Nadav Abrahami и Giora Kaplan, със седалище в Тел Авив, Израел. WiX е платформа за услуги за електронна търговия, тип SaaS, която предоставя на продавачите в онлайн пространството, технологията и шаблоните за изграждане на онлайн магазини и управлява многоканален маркетинг, продажби, плащане, логистика и други услуги. WiX е онлайн услуга за създаване на уебсайтове, която позволява на потребителите да плъзгат и пускат инструменти в редактора на уебсайтове в своята мрежа, за да създават HTML5 уебсайтове. Потребителите могат да добавят допълнителни функции към своя редактор на уебсайтове, като бутони за социални мрежи, функции за електронна търговия, формуляри за контакт, електронни вестници и форуми на общността. Wix предоставя пълна услуга за създаване на уебсайт, включително регистрационен URL, дизайн на уебсайт, управление и модификация на уебсайт. Потребителите трябва само да управляват графичния потребителски интерфейс, за да създадат уебсайт, без да знаят кореспонденция на DNS, език за уеб програмиране, създаване/отдаване под наем на сървър. Всички други въпроси се обработват автоматично от Wix, което позволява на потребителите да се концентрират върху визуализацията и съдържанието на представянето на уеб страницата, както и коригира дизайна и оформлението на мобилната версия. Потребителите трябва да закупят даден пакет, за да свържат своя уебсайт със собственото си име на домейн, да премахнат реклами, да добавят функции за електронна търговия и да увеличат капацитета за съхранение и трафика към уебсайта и т.н. Wix е подпомагнала на много марки да станат глобални: През последните десет години производствената индустрия беше модернизирана много бързо, а външнотърговският износ също достигна тенденцията марките да отиват в чужбина. Повечето компании за трансгранична електронна търговия признават ограниченията на платформите на трети страни и брандирането се превърна в много критична част от пъзела, която тези компании трябва да подобрят. За да изгради марка, трансграничната електронна търговия трябва да надгради от модел на „платформена продажба“ до опериране на собствен официален уебсайт, да прави по-добро съдържание, да овладее потребителските данни, да комуникира и взаимодейства по-директно с потребителите и да изгради по-добро изживяване на марката може да спечели признанието на потребителите.
Поради това WiX се превърна в първия избор за много компании на марки за създаване и експлоатация на официални уебсайтове за електронна търговия. Например, марката за електрически скейтборд Maxfind, с помощта на WiX и Facebook, постигна среден годишен темп на растеж от над 45% през последните четири години.

По какъв начин се изкарват пари

Всеки който си е направил регистрация, трябва да вкара избрана от него сума в баланса си.Чрез тази сума той купува продукта от даден магазин и го предава на крайният клиент,това значи,че чрез първият клик той купува продукта и с вторят клик го дава на крайният клиент, след това към търговеца се връща сумата за закупуване на продукта + комисионната.Точно тази комисионна е печалбата.Пример: купуваш тениска на стойност 100 долара, после я даваш на крайният клиент и той ти връща 100-те долара + комисионната, която е 0,26% от стойнотта на покупката.Стойността на всяка една поръчка е от 10%до 50% от стойността на баланка който търговеца има, ако има в баланса 100 долара поръчките ще са на стойност от 10 до 50 долара всяка една.

Видове левели

1-ви левел търговец има право на 50 покупко-продажби на ден и комисоионната е 0,26
2-ри левел търговец се става когато вече имате 500 долара с акаунта си и поканени 3 чорека,чрез линк който ще го намерите в акаунта си.Когато се 2-ри левел търговец имате право на 55 покупко-продажби на ден + 0.28% комисионна на всяка поръчка.
3-ти левел търговец се става, когато имате 2000долара в баланса си и имате 5 човека поканени от вас. Тогава имате право на 60 покупко-продажби на ден и комисионната е 0,30 на всяка една поръчка.
4-левел търговец се става, когато имате 5000 долара в баланса си и 10 човека поканени от вас.
Тогава имате право на 70 покупко-продажби на ден и комисионната е 0,32 на всяка една поръчка.


Комисионни

Агентът на WiX може да получи три нива на комисионен дял, а частта над три нива не може да получи дял от комисионата. Комисионна на агенцията и примери:

-Когато член A (канещата страна) покани член B (поканената страна и новия член) да стане от името на WiX агент, член A (канещата страна) ще получи допълнителни 16% от комисионната от поканата на член B.

-Когато член B покани член C, след това член B ще получи допълнителни 16% от комисионната от член C, а член A ще получи допълнителни 8% от комисионната от член C. и така нататък, член C кани член D, член C ще получават допълнителни 16% от комисионната от член D, член B ще получи допълнителни 8% от комисионната от член D, а член А ще получи допълнителни 4% от комисионната от член D.

Когато участвате в програмата за сътрудничество с агенция WiX, всички отстъпки за комисионни на три нива, генерирани от членовете, се изплащат от компанията WiX, което не засяга личните доходи на членовете.
Опровержение:
Комисионната и наградата, получени от поканените членове, ще бъдат разпределени по сметката на поканените в рамките на 24 часа след одобрението на персонала за обслужване на клиенти.
Канещата страна може да види комисионните и наградите, получени от поканените членове в „Team reports“.


По какъв начин става презареждането на акаунта с пари



1.Трябва да разбереш от коя банка може да се купи крипто валута.ако с твоята банка може да си купиш, чрез крипто платформа, крипто валутата която трябва да закупиш е Tether(usdt).Когато вече си закупил колкото ти е нужно от дадената крипто валута, тази закупена крипто валута трябва да я изпратиш към Wix акаунта ти.Моля, проверете внимателно usdt адреса на WiX преди презареждане (адресът за презареждане на платформата ще бъде променен по всяко време и потребителите трябва да отидат до платформата, за да получат последния адрес за презареждане преди презареждане).

Отностно сумата на поръчка

Сумата на поръчката, платена от членовете на WiX, е от 10% до 50% от баланса на акаунта на члена.Пример: имате акаунт от 1-ви левел с 50 поръчки на ден.Всяка ена поръчка ви е с различна цена, но е в диапазона от 10% до 50% от това което имате в акаунта си като сума.Имате 100 долара и вие ще започните да правите поръчки от 10 долара до 50 долара, а комисионната на всяка една поръчка е 0.26% от стойността на самата поръчка.

Относно замразяването на поръчки

За да се подобри скоростта на съвпадение на поръчките за покупка на WiX, поръчките, които не са изпратени от членове на WiX в рамките на 5 минути, ще бъдат замразени от системата за 24 часа и автоматично ще бъдат размразени след 24 часа.

Относно оттеглянето на пари от wix акаунта


-Времето за теглене от WiX е в рамките на 24 часа, а таксата за обслужване за всяко теглене е около 1,2 usdt на изтеглена сума от 500 usdt, ако е по-малко от 1 usdt, се таксува в съответствие с 1 usdt.
-Минимална сума за теглене от Wix e 20 usdt.
-Преди започването на теглене на пари, всеки wix агент трябва а е направил своите 50 поръчки за деня.

Защо няма информация в интернет за този начин на изкарване на пари?


Моето мнение , е че големи платформи за онлайн търговия, като Wix и Amazon прикриват до колкото могат плащането на данаци, защото когато дадена стока премине през крипто разплащане в някой държави не се плащат данъци и по този начим големите онлайн платформи за онлайн търговия плащат по-малко данъци, чрез такива търговци като нас.
Така всички са доволни и големите онлайн платформи за електронна търговия и ние, защото си получаваме комисионната.


По колко време трябва да отделям на ден за направата на тези поръки:

Всяка една поръчка се прави изключително бързо, а 50 поръчки се правят за по-малко от 30 минути.

WiX договорна стая

Най-краткото време за подписване е 30 дни, а най-дългото е 12 месеца. Можете да изберете кога да подпишете договора. Съответните условия за прием на договорната стая са LV.5 - 5000 usdt сума в акаунта, LV.6 - 10000 usdt сума в акаунта, LV.7 - 30000 usdt сума в акаунта и LV.8 - 80000 usdt сума в акаунта. Ако членът на WiX не тегли пари по време на срока на договора,в края на периода на договора можете да теглите пари в брой. Когато договорът изтече, е необходимо да се прецени дали да се поднови договорът според ограничението на квотата към този момент.


Както монетата има две страни и, тука има и положителна страна(изкарването на пари ) и отрицателна(загубването им).Моето мнение, е че все някой ден този начин за изкарване на пари ще свърши и платформата може да се закрие, така че Вие много внимателно трябва да решите каква точно сума искате да инвестирате, защото има и вариант платформата изведнъж да се закрие и вие да изгубите парите , които сте вкарали като начален капитал.

Системата е направена така, че вкараните пари да си ги избиеш след 1месец и 15,20 дни,независимо от сумата.Пример:ако вкараш 100 долара да ги избиеш след месец и половина и ако вкараш 10000 долара пак да ги избиеш след месец и половина, а всичко след това ти е чиста печалба.
 
Здравейте, преди месец ми беше показано как чрез покупко-продажба мога да си правя някой друг лев,която се извършва през телефона и не се изисква да се офертира даден клиент по телефона за даден продукт, а просто клиента си е харесал продукта и е заявил, че иска да го купи, вашата работа е самата поръчка да мине през вас.Вие я купувате от онлайн магазина и я давате на крайният клиент, нещо като Dropshiping, но без офертиране по телефона.Всичко което се изисква е регистрация в платформата ,от която ще се работи и създаване на крипто платформа(няма голямо значение коя ще е крипто платформата).На пръв поглед много странно, защо самата поръчка да минава през вас и вие да я обработвате.Моето мнение , е че големи платформи за онлайн търговия, като Wix и Amazon прикриват до колкото могат плащането на данаци, защото когато дадена стока премине през крипто разплащане в някои държави не се плащат данъци и по този начин големите онлайн платформи за онлайн търговия плащат по-малко данъци, чрез такива търговци като нас.Така всички са доволни и големите онлайн платформи за електронна търговия и ние, защото си получаваме комисионната.Може би и затова няма да намерите никаква информация отностно този начин за изкарване на пари в интернет.

Въведение в WiX

WiX е създадена през 2006 г. от израелски разработчици на софтуер за електронна търговия, Avishai Abrahami , Nadav Abrahami и Giora Kaplan, със седалище в Тел Авив, Израел. WiX е платформа за услуги за електронна търговия, тип SaaS, която предоставя на продавачите в онлайн пространството, технологията и шаблоните за изграждане на онлайн магазини и управлява многоканален маркетинг, продажби, плащане, логистика и други услуги. WiX е онлайн услуга за създаване на уебсайтове, която позволява на потребителите да плъзгат и пускат инструменти в редактора на уебсайтове в своята мрежа, за да създават HTML5 уебсайтове. Потребителите могат да добавят допълнителни функции към своя редактор на уебсайтове, като бутони за социални мрежи, функции за електронна търговия, формуляри за контакт, електронни вестници и форуми на общността. Wix предоставя пълна услуга за създаване на уебсайт, включително регистрационен URL, дизайн на уебсайт, управление и модификация на уебсайт. Потребителите трябва само да управляват графичния потребителски интерфейс, за да създадат уебсайт, без да знаят кореспонденция на DNS, език за уеб програмиране, създаване/отдаване под наем на сървър. Всички други въпроси се обработват автоматично от Wix, което позволява на потребителите да се концентрират върху визуализацията и съдържанието на представянето на уеб страницата, както и коригира дизайна и оформлението на мобилната версия. Потребителите трябва да закупят даден пакет, за да свържат своя уебсайт със собственото си име на домейн, да премахнат реклами, да добавят функции за електронна търговия и да увеличат капацитета за съхранение и трафика към уебсайта и т.н. Wix е подпомагнала на много марки да станат глобални: През последните десет години производствената индустрия беше модернизирана много бързо, а външнотърговският износ също достигна тенденцията марките да отиват в чужбина. Повечето компании за трансгранична електронна търговия признават ограниченията на платформите на трети страни и брандирането се превърна в много критична част от пъзела, която тези компании трябва да подобрят. За да изгради марка, трансграничната електронна търговия трябва да надгради от модел на „платформена продажба“ до опериране на собствен официален уебсайт, да прави по-добро съдържание, да овладее потребителските данни, да комуникира и взаимодейства по-директно с потребителите и да изгради по-добро изживяване на марката може да спечели признанието на потребителите.
Поради това WiX се превърна в първия избор за много компании на марки за създаване и експлоатация на официални уебсайтове за електронна търговия. Например, марката за електрически скейтборд Maxfind, с помощта на WiX и Facebook, постигна среден годишен темп на растеж от над 45% през последните четири години.

По какъв начин се изкарват пари

Всеки който си е направил регистрация, трябва да вкара избрана от него сума в баланса си.Чрез тази сума той купува продукта от даден магазин и го предава на крайният клиент,това значи,че чрез първият клик той купува продукта и с вторят клик го дава на крайният клиент, след това към търговеца се връща сумата за закупуване на продукта + комисионната.Точно тази комисионна е печалбата.Пример: купуваш тениска на стойност 100 долара, после я даваш на крайният клиент и той ти връща 100-те долара + комисионната, която е 0,26% от стойнотта на покупката.Стойността на всяка една поръчка е от 10%до 50% от стойността на баланка който търговеца има, ако има в баланса 100 долара поръчките ще са на стойност от 10 до 50 долара всяка една.

Видове левели

1-ви левел търговец има право на 50 покупко-продажби на ден и комисоионната е 0,26
2-ри левел търговец се става когато вече имате 500 долара с акаунта си и поканени 3 чорека,чрез линк който ще го намерите в акаунта си.Когато се 2-ри левел търговец имате право на 55 покупко-продажби на ден + 0.28% комисионна на всяка поръчка.
3-ти левел търговец се става, когато имате 2000долара в баланса си и имате 5 човека поканени от вас. Тогава имате право на 60 покупко-продажби на ден и комисионната е 0,30 на всяка една поръчка.
4-левел търговец се става, когато имате 5000 долара в баланса си и 10 човека поканени от вас.
Тогава имате право на 70 покупко-продажби на ден и комисионната е 0,32 на всяка една поръчка.


Комисионни

Агентът на WiX може да получи три нива на комисионен дял, а частта над три нива не може да получи дял от комисионата. Комисионна на агенцията и примери:

-Когато член A (канещата страна) покани член B (поканената страна и новия член) да стане от името на WiX агент, член A (канещата страна) ще получи допълнителни 16% от комисионната от поканата на член B.

-Когато член B покани член C, след това член B ще получи допълнителни 16% от комисионната от член C, а член A ще получи допълнителни 8% от комисионната от член C. и така нататък, член C кани член D, член C ще получават допълнителни 16% от комисионната от член D, член B ще получи допълнителни 8% от комисионната от член D, а член А ще получи допълнителни 4% от комисионната от член D.

Когато участвате в програмата за сътрудничество с агенция WiX, всички отстъпки за комисионни на три нива, генерирани от членовете, се изплащат от компанията WiX, което не засяга личните доходи на членовете.
Опровержение:
Комисионната и наградата, получени от поканените членове, ще бъдат разпределени по сметката на поканените в рамките на 24 часа след одобрението на персонала за обслужване на клиенти.
Канещата страна може да види комисионните и наградите, получени от поканените членове в „Team reports“.


По какъв начин става презареждането на акаунта с пари



1.Трябва да разбереш от коя банка може да се купи крипто валута.ако с твоята банка може да си купиш, чрез крипто платформа, крипто валутата която трябва да закупиш е Tether(usdt).Когато вече си закупил колкото ти е нужно от дадената крипто валута, тази закупена крипто валута трябва да я изпратиш към Wix акаунта ти.Моля, проверете внимателно usdt адреса на WiX преди презареждане (адресът за презареждане на платформата ще бъде променен по всяко време и потребителите трябва да отидат до платформата, за да получат последния адрес за презареждане преди презареждане).

Отностно сумата на поръчка

Сумата на поръчката, платена от членовете на WiX, е от 10% до 50% от баланса на акаунта на члена.Пример: имате акаунт от 1-ви левел с 50 поръчки на ден.Всяка ена поръчка ви е с различна цена, но е в диапазона от 10% до 50% от това което имате в акаунта си като сума.Имате 100 долара и вие ще започните да правите поръчки от 10 долара до 50 долара, а комисионната на всяка една поръчка е 0.26% от стойността на самата поръчка.

Относно замразяването на поръчки

За да се подобри скоростта на съвпадение на поръчките за покупка на WiX, поръчките, които не са изпратени от членове на WiX в рамките на 5 минути, ще бъдат замразени от системата за 24 часа и автоматично ще бъдат размразени след 24 часа.

Относно оттеглянето на пари от wix акаунта


-Времето за теглене от WiX е в рамките на 24 часа, а таксата за обслужване за всяко теглене е около 1,2 usdt на изтеглена сума от 500 usdt, ако е по-малко от 1 usdt, се таксува в съответствие с 1 usdt.
-Минимална сума за теглене от Wix e 20 usdt.
-Преди започването на теглене на пари, всеки wix агент трябва а е направил своите 50 поръчки за деня.

Защо няма информация в интернет за този начин на изкарване на пари?


Моето мнение , е че големи платформи за онлайн търговия, като Wix и Amazon прикриват до колкото могат плащането на данаци, защото когато дадена стока премине през крипто разплащане в някой държави не се плащат данъци и по този начим големите онлайн платформи за онлайн търговия плащат по-малко данъци, чрез такива търговци като нас.
Така всички са доволни и големите онлайн платформи за електронна търговия и ние, защото си получаваме комисионната.


По колко време трябва да отделям на ден за направата на тези поръки:

Всяка една поръчка се прави изключително бързо, а 50 поръчки се правят за по-малко от 30 минути.

WiX договорна стая

Най-краткото време за подписване е 30 дни, а най-дългото е 12 месеца. Можете да изберете кога да подпишете договора. Съответните условия за прием на договорната стая са LV.5 - 5000 usdt сума в акаунта, LV.6 - 10000 usdt сума в акаунта, LV.7 - 30000 usdt сума в акаунта и LV.8 - 80000 usdt сума в акаунта. Ако членът на WiX не тегли пари по време на срока на договора,в края на периода на договора можете да теглите пари в брой. Когато договорът изтече, е необходимо да се прецени дали да се поднови договорът според ограничението на квотата към този момент.


Както монетата има две страни и, тука има и положителна страна(изкарването на пари ) и отрицателна(загубването им).Моето мнение, е че все някой ден този начин за изкарване на пари ще свърши и платформата може да се закрие, така че Вие много внимателно трябва да решите каква точно сума искате да инвестирате, защото има и вариант платформата изведнъж да се закрие и вие да изгубите парите , които сте вкарали като начален капитал.

Системата е направена така, че вкараните пари да си ги избиеш след 1месец и 15,20 дни,независимо от сумата.Пример:ако вкараш 100 долара да ги избиеш след месец и половина и ако вкараш 10000 долара пак да ги избиеш след месец и половина, а всичко след това ти е чиста печалба.
По голяма глупост не бях прочел :). Боли ги фара Амазон (и без такива измислици могат си изперат парите)... Ще купуваш на някой си стока ама трябвало с крипто и да я продаваш после по скъпо.
 
TLDR. Къде е линкът?
 
Знам, че много от вас не са съгласни с този начин на изкарване на пари, защото някоя сутрин като се събуди човек може платформата да я няма, заедно с парите му, но всичко е риск!Каквато и сума а се вкара се избива за 1 месец и 10,15 дни, човек може да ги изтегли,а всичко след това е чиста пара.
 
За повече информация ми пишете на лично съобщение, абсолютно всичко, което ви интересува ще ви бъде обяснено!
 

Горе