Предлагам нова услуга - абонаментни спортни предвиждания

Статус
Not open for further replies.
От: Предлагам нова услуга - абонаментни спортни предвиждания

Испания двойка ще ми играе...със седмият състав дет са и в приятелски мач и гости - ЛАМЕР :D

"когато първото полувреме си вкарат 3 гола, във второто винаги имало поне още 2...в 90% от случаите" ахахахах страшен разбирач си... Момче, когато в първото си набримчат яко голове, обикновено във второто почиват...и обратното - когато първото няма голове, но има напрежение и атаки, то второто се скъсват!!! Ама ти си пълен ламер и няма как да го знаеш това...ебати специалиста, бегай у лево некъде :)

Заповядай, когато искаш в Бизнес Парк Варна. Питай за Димитър, целият бизнес парк ме знае, ще ти покажат пътя.
Относно головете - по-голямата част от изкараните пари съм ги спечелил точно от залагане на голове. Така, че що не ходиш да си пробутваш тъпите, лишени от всякакъв смисъл коментари някъде другаде? Ако искаш да си чукнем среща някога, пиши на лично, не ми се*и по темата. До тук бях с отговорите към теб. Толкова си прост, че не заслужаваш и да ги отразявам!
@penman, мерси, Италия - Иран излезе, тениса излезе, ще видим другите.
 
Последно редактирано от модератор:
От: Предлагам нова услуга - абонаментни спортни предвиждания

Колко струва?

Цената за всичко изборено по-горе е 100 лв за месец.

Добре, съгласен съм за 100 лв. на месец да те рекламирам в сайта ми, ще ти сложа реклама едва след като ми преведеш сумата, има възможност по банков път, пейпал, на ръка, както ти е удобно. Чакам да се свържеш с мен за да уточним място на банера, размери, цветове... и такива подробности.
 
От: Предлагам нова услуга - абонаментни спортни предвиждания

Абе тоя льохман селски изобщо не го четете...два бизнес парка залепени щи дам, ламз убит :)

Влезте в сайта дет ви дадох и вижте хората фор фрии какви прогнози дават... такива с по 50 прогнизи имат и по над 100% и 150 дори доходност, каквато тоя не може да има и в сънищата си :) "Услугата" която тоя разбирач предлага, се предлага и там и в поне още 20 сайта, но с малката разлика, че хисторито им е по над 200 и над 1000 и повече дори прогнози, където наистина можеш да си свериш часовника.

Я тоя е просто поредният льохман дет се пробва да изкара некой умрел рев от БАЛЪЦИТЕ...или поне такива си търси СЪС СИГУРНОСТ. Тей че в тоя дух на мисли ако админите не пратят темата в кофата аз ще го пердаша яко на всеки един негов пост, сори майкъл от бизбиспаркот :twisted:
 
Статус
Not open for further replies.

Горе