Предлагам писане на анализи, статии и дописки за новинарски и тематични издания

strana

Well-Known Member
Рейтинг - 97.7%
43   1   0
Тази година доста понамаля работата и разполагам със свободен капацитет.

Предлагам писане на статии (дописки, анализи, фейлетони и т.н.) за новинарски и специализирани издания. Предпочитани тематики: вътрешна и международна политика, икономика, спорт, може дори клюки и скандали донякъде.

Става въпрос за качествен и професионален продукт - теза, мисъл, оригиналност, хумор, грамотност, коректност и срокове, придружени със съответното образование, технически познания и публицистично портфолио от български и чужди издания.

Задължителното ми условие е за дистанционна работа - нямам време за придвижване по офиси, както и не ме привличат "работата в млад, динамичен и перспективен екип" и тем подобните словесни конструкции на HR-тата. Останалите детайли и предложения са предмет на договаряне по ЛС. Ще разгледам всички оферти и ще се постарая да отговоря на всички.

От: Предлагам писане на анализи, статии и дописки за новинарски и тематични издания

Успех strana. Ти винаги си ни впечатлявал с оригинална мисъл и стилно изразяване. :)

От: Предлагам писане на анализи, статии и дописки за новинарски и тематични издания

Благодаря, harkon. Но в този форум се въздържам все пак... чудя се какво ли би казал, ако беше прочел нещо писано от мен за вестник 8)

Е би ли предоставил такова нещо, да си поизплакнем очите. :) Друго си е да четеш професионализъм. И аз ти пожелавам успех. :)

Не. Първо, предпочитам да съм в сянка и да пиша с псевдоними, за да не се прави директна връзка между реално име, псевдоним и никове, а второ, тук не е литературен форум, в който да си правим рецитали. Ако видя сериозно предложение на ЛС от потенциален възложител, то ще му предоставя няколко, за да добие приблизителна представа за качествата на продукта, който предлагам.

Хубаво, така и трябва да бъде.

Горе