Предлагам размяна на ВИП обяви в сайтове за обяви

AMOUN

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
Предлагам размяна на вип обяви в сайтове за обяви
вие ми давате 1-5 вип обяви в 1-5 категории във ваш сайт и аз ви давам пет такива в мой сайт за времето на размяната месец два - година две ...
под вип обява разбирам ... вип обява ) да си е най отгоре в категорията за времето през което е вип
интересува ме таква размяна в сайтове с над 500 уникални дневно
мога да предложа таква в сайтове с 500 / 1000 / 3-4000

или ако ви устрийва мога да ви предложа линкове или друг вид реклама
аз искам да рекламирам моя стока във ваш сайт и ви давам правото вие да рекламирате каквото искате в мои сайтове

примерно продавате резервни части за кразове и мазове - ще ви дам вип обява за месец в моя сайт в категория камиони или сервизи
а вие щше ми дадете вип обява за месец във категория която аз искам - интересуват ме предимно категории за красота и козметика
та това е :)
размяна на вип обяви
също тка размяна на реклама като търся сайтове с насоченост зажените мода козметика красота и всякакви извратени работи :)
и разбира се не ми предлагайте сайтове с 20 статии и 100 уникални ... :twisted::twisted::twisted:

п.п. и ако може не ми пишете на скайпа без преди това да сме го обсъдили тук във форума, че съм свИнлив и раздавам игнори след третото изречение в 85% от случаите :)

От: Предлагам размяна на ВИП обяви в сайтове за обяви

Никой ли не с еинтересува от размяна на випове бре хора ?

От: Предлагам размяна на ВИП обяви в сайтове за обяви

Еее изчакай още няколко месеца сайта ми за обяви да набере скорост и тогава може... сега съм на една седмица...:(

Горе