Предлагам реклама в книга на тема богатство

mvmrik

Well-Known Member
Рейтинг - 94.4%
17   1   0
Става въпрос за реклама в книга, която скоро ще бъде пусната на пазара. Тя ще бъде в 2 варианта - печатен и електронен. Електронната ще е във формати epub и pdf. Обемът е около 100 страници. Жанр - приложна психология, език - български, тематика - забогатяване. Ще се продава в различни сайтове, с някои вече има уговорка, с други предстои да се направи. Печатното издание също ще бъде пуснато в няколко сайта като начало, след това и в други, също така и в офлайн книжарници. Повече подробности ще дам на ЛС, ако някой се интересува може да попита.

Относно рекламата - предлагат се 8 карета с размери 5.2х3.9см. Както се досещате може би, в печатната книга те ще бъдат черно-бели, а в електронната могат да са цветни. На схемата долу можете да видите как ще са разположени. Ще се намират на последната страница в книгата, след заключението.

Цената на едно каре е 100 лева, ако някой закупи 2, ще получи и празното пространство между тях, при положение че иска да разположи една по-голяма реклама. Имайте предвид че тук става въпрос за вечна реклама, каквото се постави, то ще остане завинаги в книгата.

Офертата важи 1 седмица - до 16 октомври, след това книгата се подготвя и пуска на пазара.

Това е за сега, ако някой се интересува от повече подробности относно книгата или рекламата, може да ми пише ЛС или на skype:mvmrik.

book_reklama.png

От: Предлагам реклама в книга на тема богатство

Нямаше никакъв интерес, явно този вид реклама няма бъдеще. То си е така, за мен офлайн книгите са на изчезване и ще се набляга повече на електронните, а реклама в електронна книга може би е неефективна. Книгата ще бъде пусната до няколко дни, остава само да се довърши редакцията. Казвам го просто като информация и да се счита темата за приключена.

Според мен, може да има спиращ фактор това, че рекламите са разположени на последната страница, а също така и тематиката има значение.

Възможно е, няма значение това. Аз го мислех и не мога да ги сложа в началото или вътре в книгата, по този начин ще я направя като рекламен каталог. Виждал съм книги със спонсори на последните страници, но явно там играта е друга. Както и да е, видях че този метод е неефективен и повече няма да го предлагам в бъдещите ми книги, а ще си рекламирам моите собствени на последната страница. Както виждате, това не ми беше и чак толкова важно, просто исках да видя дали въобще има интерес към подобно нещо. Не съм пускал никъде другаде офертата, само тук.

Горе