Предлагам стока за дропшипинг (местоположение Германия)

Hobby Boulevard

New Member
Здравейте! Извинявам се предварително, ако поста стане прекалено дълъг, но трябва да обясня всичко.
Живея в Германия и предлагам изработени от мен продукти. Определям се не точно както хендмейд, защото съм изработвала и предмети в голямо количество (200-300бр.)
За момента не мога да издавам фактури, тъй като не съм регистрирана като официален бизнес, но това може да се поправи, ако видя възможност за оправдан приход.
Това което предлагам е:
-Детски играчки, възглавнички, меки декорации за детска стая- като цяло неща свързани с шиене.
- Картички и покани, подаръчни принтове (до размер А4) и др., включително и персонализирани.
- Картини - ръчно рисувани с акрилна боя. (завършила съм Изобразително изкуство, подпрофил Приложни изкуства- Илюстрация и Реклама)

Това като цяло са моите умения и гледам да предлагам на света всичко, което умея.

Какво мога да предложа като допълнителна услуга:

- Обработка на снимките, според изискванията на сайта в който ще качвате стоката, бял фон, ретуш и тн. (работя с Фотошоп)
- Прикачане на етикети към стоката с инструкции за пране и грижа, етикет с вашето лого или каквото предпочитате като информация.
- Вътрешна опаковка подходяща за изделието и картонена кутия. (ползвам само нови кашончета)
- Изпращане ОТ Германия до където е необходимо ИЛИ до склад.

Относно заплащането, разполагам с немска и българска банкова сметка, Paypal и Revolut.

Знам, че сега ще ме упрекнете, че искам да правя нещо с нищо, без регистрирана фирма, но все се надявам, че има начин да започна да работя малко по-активно някак си.

Можете да разгледате част от нещата ми под името Hobby Boulevard във Facebook, Instagram, TikTok и Etsy. (редовно гледам да качвам съдържание, което би било в плюс и за вас)

Ако някой иска да пробваме, съгласна съм нещата ми да се предлагат и под формата на "консигнация", тоест само да се качат продуктите и да ми бъдат платени само при поръчка, без да се налага да ми поръчвате примерно 50 бр., а после да си ги продавате.

Благодаря, че ме изчетохте.
 
Последно редактирано:
Искам да допълня и че е за предпочитане, пазара на който продавате да не е България, поради простата причина, че материалите ги купувам на "германски цени" и няма как тези зайчета, например в Германия да са 25-30 евро, а в България 50-60 лв. Просто няма кой да плати толкова. Същото важи и за мастилата на принтера и картона на който се печатат картичките. И тн. Когато живеех в България беше по-възможно да определям по-ниски цени, защото намирах и доста по евтини платове и материали като цяло. 205423.jpg
 
В eBay продаваш ли ?
В Ebay съм в процес на качване, но се бавя, защото искам да обърна повече внимание на снимките. Смятам да вкарам повече информация като размер, материя и качества на продукта. Това ще го има и в описанието, но гледам, че "по-големите" в Амазон така правят, та и аз да съм на ниво. 😆
До сега си признавам, че ги претупвах от чист мързел и гледах само заглавната снимка да е в някакъв приличен вид. 🙈

Между другото се пробвах и в Амазон с individual account, но не ми издържаха нервите да им минавам хилядите верификации и документи които аз НЯМАМ като физическо лице. 🥴🔫
 
До сега си признавам, че ги претупвах от чист мързел и гледах само заглавната снимка да е в някакъв приличен вид. 🙈
Това е важно, видях доста по-евтини в eBay. Хората трябва да разберат, че твоите са много по-добри от към изпълнение и качество и си заслужава да похарчат повече пари.
 
Това е важно, видях доста по-евтини в eBay. Хората трябва да разберат, че твоите са много по-добри от към изпълнение и качество и си заслужава да похарчат повече пари.
И моята цена ще е доста по-ниска, ако някой поръча 200-500 и тн. броя. Видях, че конкретно зайчетата ги дават по 6-7 евро в eBay, което е безумно, освен ако не си купил 1000 бр. от някой китаец. В Етси обаче цените им са между 20 и 30 евро. Моите са малко по различни, но при всички положения освен на машина, има и шиене на ръка. Не знам на каква цена и колко броя трябва да са ги купили за да ги продават толкова евтино. 🙄
 

Горе