Предлагам: SEO / SEM услуги {Увеличаване на трафик+продажби)

Здравейте колеги,

Предлагам SEO / SEM услуги, с чиято помощ ще повишите трафика и продажбите си.

Услугите включват: копирайтинг (без AI), линк билдинг, social marketing, onpage SEO.

Цените започват от 1000 лв. на месец и стигат до 5000 лв., в зависимост от целите, които гоним и бюджета, с който разполагате.

Какво можете да очаквате?

• Коректно отношение към работата;
  • Работа и в почивните дни;
  • Постоянен мониторинг на проектите ви;
  • SEO оптимизирано съдържание за страници и блог;
  • Article marketing + Link building (публикации в силни сайтове с високи DA, PA, DR метрики);
  • Разпространение на съдържание във Facebook групи;
  • Опция за ръчно качвване на продукти + SEO описания на продукти и категории за онлайн магазини;
  • Ежеседмични отчети със свършената работа (всяка неделя);
  • Прессъобщения.
  • Изработка на сайтове тип визитка+съдържание (на платформата Wordpress).
Вие можете да изберете индивидуална и пакетна услуга. Издавам фактура.

Защо да изберете мен?

Имам близо 18 години опит като копирайтър. Собственик и управител на фирма за копирайтинг услуги съм. Не използвам AI, тъй като смятам, че една статия, трябва да бъде жива. Да бъде емоционална и грабваща. Да бъде оптимизирана. В същото време да привлича вниманието на клиента още от първото прочитане, какъвто е и смисълът на копирайтинга. До този момент имам изработени над 15 сайта тип визитка на WP. Имам опит с Elementor + HTML, CSS.

Работя с отличен екип от колеги, с които предлагаме качествен линк билдинг, който води до значително подобраяване на позициите ви в SERP. Разбира се, това рефлектира с положителен знак върху трафика ви. Профилът ми във Фейсбук, не е използван за спам в групи. Нямам наказания, няма и да имам. Мога да бъда полезен с разпространяване на информация относно продукти и услуги. Работя компетентно по вътрешната оптимизация на сайтовете. Това включва всички мета заглавия и мета описания. Форматиране на съдържанието на отделните страници, за да отговаря на SEO изискванията. Създаване на семантично ядро от ключови думи и лонгтейл кийуърди, за да осигуря допълнителен органичен трафик.

Възможност за изготвяне на прессъобщения, които да достигнат до поне няколко медии. Отлична услуга за хора, които искат да наложат бранд, а също и опция за получаване на линкове от авторитетни източници.

Баналната, но важна работа по качване на продукти в онлайн магазини. Добавяне на уникални описания. Call-to-action елемент.

Поддръжка на блогове с тематични публикации и вътрешни линкове. Само за хора, които не харесват AI и търсят маркетингов подход към публикациите. Разтягане на локуми, сухи технически характеристики и спам линкове, не са сред приоритетите за мен.

Как се определя цената?

След като вече ви запознах с услугите ми, може да изберете една или повече. Пишете ми на ЛС, от какво имате нужда. За вас ще изготвя безплатна стратегия и ще анализирам сайтовете ви, така че да видя, какво реално може да се направи. Следва да дам прогноза, която включва очаквани резултати и време за изпълнение на задачата. Изготвям оферта, която пускам на имейл. Ако одобрите предложението ми и цената ви устройва, преминаваме към същинскта работа.

Неща, които не търпя

Не искам никой да се меша в работата ми. Имам самочувствието, че съм достатъчно компетентен и опитен, за да действам сам. Не работя с хора, които вече са ангажирали други SEO агенции и копирайтъри. Не работя и с хора, които предпочитат да работят с AI (напатих се от такива). Търпя само градивна критика, без упреци, без ама това не го разбрах, онова не го разбрах. Отново пиша - имам самочувствието на специалист в изброените сфери, а това мое самочувствие е подплатено с успешно реализираните до момента проекти. Кратко портфолио може да се види във фирмения ми сайт, който съм сложил в подписа. За съжаление сайтът в момента търпи промени (редизайн) и повечето проекти не са включени.

Можете ли да ми имате доверие?

Доверието се пчели лесно и се губи лесно. През годините съм печелил и губил доверие. В този форум съм регистриран още, когато бях тийнейджър. До момента нямам негативна репутация. Имам немалко доволни клиенти и всеки може да провери това в темите ми в раздел "Пазар". Работил съм и работя все още с големи фирми и предприемачи. Повечето сериозни хора в тези среди ме познават. Кои лично, кои онлайн. Нарочно не цитирам имена, защото не съм искал тяхното разрешение. Само ще напиша, че съм предлагал услуги на повечето стари предприемачи от форума. По-младите вероятно не ме познават.

Ако ми дадете шанс да спечеля вашето доверие, ще го направя. Няма да излъжа надеждите ви. Знам, че парите не растат по дърветата, може да е клише, но клишетата са такива, защото са верни. В същото време положения от мен труд със сигурност ще оправдае вложението, което ще направите.

Как да се свържете с мен?

Тук на ЛС.

На имейли: [email protected] или [email protected]

По телефона: 0885745269

Вайбър също е вариант.

Работно време: всеки ден от 7:30 до 17:30 ч.

С уважение,
Димитър Беловеждов
Управител | Колорфул Копирайтинг ЕООД

Последно редактирано:

Горе