Предложете фирма с reseller домейн програма

ddimitrov

Member
Търсим фирма предлагаща регистрация на домейни за reseller-и. Подобно на afiliate програмите, ние регистрираме домейни при тях през нашия сайт срещу процент. Наясно съм че много пари няма да паднат от това, но го искам като услуга да го предлагаме просто. Предпочитам да е бг фирма за да няма проблеми с превод на пари и т.н., клиентите ни са български за сега. До момента единствено dom.bg като гледам предлагат това което търсим. Дайте идея за други или някой ако се е занимавал с подобно нещо.
 
Стартира партньорската програма за реселери на предлаганите от CBOX.biz продукти и услуги.

Системата предлага възможност за пълно интегриране към визията на Вашия сайт, детайлни статистики в реално време, отчитане реализираните от Вас продажби и Вашата печалба.

Печелете пари от Вашия сайт продавайки най-добрите хостинг услуги на най-добрата цена. Свържете се с нас за повече информация и активиране на Вашия реселер профил на [email protected] или на телефон 02/9443747.
 
Здрасти,

Каква печалба търсиш на домейн? Това е важно. Има възможности да правиш по-висок процент, от други услуги за уеб сайтове. Ако ми кажеш нещо повече, ще ти препоръчам програми... не е задължително да е наша. Важното е да ти носи печалба!
 
За момента включихме регистрация чрез dom.bg. Искам система точно като тяхната, при която да получаваме твърда сума на продаден домейн. При програми които са с отсъпка при повече от 100 домейна примерно или с увеличаващ се процент в зависимост от печалбата за сега не е рентабилен за нас. Най-вероятно ще регистрираме домейни предимно на наши клиенти, а това са малък брой. Няма да правим по 100 домейна на месец. 2-3 на месец предполагам. По важното за нас е да го предложим като услуга засега на клиентите, като не се налага да ставаме ние регистратор и да инвестираме в това. Няма да ставаме хост компания :wink:
 

Горе