Препоръчайте ми скрипт за малки обяви

TretiKolovoz

Well-Known Member
Имам голяма нужда от помощ. Трябва ми скрипт за малки безплатни и платени обяви. Няма голямо значение дали е безплатен или платен важното е да върши работа. Търсенията ми в Гугъл все стигат до PHP Classifieds , но на мен ми се струва, че този скрипт има много бъгове и пропуски и не си струва парите. Ако някой има опит в тази сфера и сподели тук ще съм благодарен!
 
И аз достигнах до последната версия на Noah's Classifieds докато търсех скриптове, но възможностите са доста бедни и е спрян от разработка. Проекта е купен от друга фирма и на 8 Април ще излезе Noah's Classifieds V-8 . Чакам да го видя какво ще представлява, но тайничко се надявах да има някакъв много добър продукт, който съм пропуснал и ще ми свърши работа. Явно за момента лидер е PHP Classifieds, който е с пробойни като на Титаник.
Edit: Току що ми казаха за един скрипт наречен 68 classifieds . Направо съм шашнат от видяното. Админ панела, а и фронтенда лъхат на професионализъм. Цената също е перфектна за предлаганите възможности, даже мога да кажа, че е изгодна като сравня другите продукти на подобна цена. 99% съм навит да го взeма, но се колебая дали да изчакам новия Noah's Classifieds.
 
Последно редактирано:
Разбира се ще взема пълната версия ако реша да го вземам. Цената е достатъчно изгодна, няма смисъл да се стиска човек.
 
Разбира се ще взема пълната версия ако реша да го вземам. Цената е достатъчно изгодна, няма смисъл да се стиска човек.

Я ми кажи само за инфо каква е цената ;) Пиши тук или ЛС
 
Цената на пълната версия на 68 Classifieds е $199.99. Тук е цялата информация.
Разгледах скрипта Boss Classifieds, но на мен ми трябват много повече екстри и възможности.
 

Горе