S Stealth Member 3 Февруари 2008 #1 Здравейте! от доста отдавна не съм влизал, но сега реших да ви помоля за помощ!! Интересува ме продаването на линкове ще ми навреди ли по някакъв начин на SEO-то?
Здравейте! от доста отдавна не съм влизал, но сега реших да ви помоля за помощ!! Интересува ме продаването на линкове ще ми навреди ли по някакъв начин на SEO-то?
S Stealth Member 3 Февруари 2008 #3 Sobieski каза: то е забранено от гугъл... Увеличете... Да и аз така четох, но вече съм продал два линка и още два съм уговорил, обаче не знам каква ще е реакцията на google? :? Ако ги направя са nofollow?
Sobieski каза: то е забранено от гугъл... Увеличете... Да и аз така четох, но вече съм продал два линка и още два съм уговорил, обаче не знам каква ще е реакцията на google? :? Ако ги направя са nofollow?
coolice Owner 3 Февруари 2008 #4 Ами ако са без нофолоу и те засекът ще ти смъкнат пеиджранка ако са с нофолоу нямаш никакви проблеми ама купувачите незнам какво целят
Ами ако са без нофолоу и те засекът ще ти смъкнат пеиджранка ако са с нофолоу нямаш никакви проблеми ама купувачите незнам какво целят
S Stealth Member 4 Февруари 2008 #5 coolice каза: ама купувачите незнам какво целят Увеличете... Ами днес това смятам да разбера! ok, Благодарско!!!
coolice каза: ама купувачите незнам какво целят Увеличете... Ами днес това смятам да разбера! ok, Благодарско!!!
Pesho1978 Well-Known Member 4 Февруари 2008 #6 coolice каза: Ами ако са без нофолоу и те засекът ще ти смъкнат пеиджранка ако са с нофолоу нямаш никакви проблеми ама купувачите незнам какво целят Увеличете... yep
coolice каза: Ами ако са без нофолоу и те засекът ще ти смъкнат пеиджранка ако са с нофолоу нямаш никакви проблеми ама купувачите незнам какво целят Увеличете... yep