Привет от новодошъл :)

playmate

New Member
Здравейте бъдещи колеги. След дълго четене реших и аз да се включа в интернет бизнеса (по-тясно aff. marketing). Бихте ли могли да ми препоръчате продукт с който е най-добре да се започне, мисля да бъде с няколко отначалото, пък като натрупам опит за напред живи и здрави :). Разглеждах продуктите на ClickBank специално към секциите Games, Health & Body; бихте ли дали отзиви за тези категории (благодаря предварително, можете да препоръчате и други афф. програми).
За мен: на 20 години съм, уча и се занимавам с програмиране по-специално приложното, но мисля да кривна малко към Уеб. Целите на това което мисля да започна са натрупване на опит и докарване на някой допълнителен доход.
Мисля да напиша прост сайт относно продукта който ще промотирам и така малко по малко да навлизам в нещата.
Благодаря на хората в този форум, ще се радвам да стана и аз част от него. Поздрави :).
 
От: Привет от новодошъл :)

здрасти пич, добре си дошъл. едно време единия модератор посрещаше по-често, ама нещо напоследък всеки, който успее. за Health & Body, виж тукашните програми. аз оперирам с една и съм много доворлен. програмите, които си си харесал не са никак лоши и има много хляб в тях. ;)

с този ти опит даже се чудя как не си почнал вече, но явно сега му е времето. проверявай, проучвай, и прави всичко, което ще ти даде маркетинга, за да може да тръгнеш силно. като гледам с какво си се занимавал, мисля, че няма да имаш никакви проблеми в развиването на сайт, бил той за каквото си поискаш. ;)

успехи ти пожелавам и може да разчиташ на нас да помагаме, за това сме се събрали тук. ;)
 
От: От: Привет от новодошъл :)

Добре дошъл!

@road_runner Имаш червеничко от мен.

Жив и здрав , не ме вълнува много репутацията ми тук. Просто се пошегувах с човека, а иначе шарете си ме с колкото си искате червено
 
От: Привет от новодошъл :)

Добре дошъл. Хубаво си се насочил към афилейт маркетинга, но трябва да знаеш, че лесно няма. Особено за нишите, към които си се ориентирал. По-добре започни с нещо по-лесно, където няма такава конкуренция. Примерно, щом си добър в програминето пробвай да рекламираш някой продукт за програмиране/site builder и подобни.Хем ще си по-навътре, хем ще видиш как стоят реално нещата. Отделно трябва да прочетеш и нещо за SEO. Чети и в чуждите форуми.

Успех.
 

Горе