Проблемче с AdSense-a в блога ми

parichki

New Member
Здравейте на всички. Реших да си направя блог и да пробвам да вида докъде ще я докарам в този бизнес. Реших да започна с AdSense. Обаче се сблъсках със следния проблем. Значи първите 2 дни ми отчиташе, че печеля някакви пари. Но после приходите спряха. Нито цент и то вече 5-6
дена. Мъчих се да го оправя по някакъв начин - дет са вика сменях, "мазах" - никакъв ефект. И реших, че е крайно време да прибягна до вашите услуги като специалисти в тази област. Не пиша адреса на сайта тъй като не съм сигурен дали е разрешено, но ако може ще го плясна следващия път.

Тенкю и предварително Ви благодаря.
 
а посетителите как са ти на блога ? Как се ранкваш в търсачката

За съжалените не мога да ти отговоря на въпроса за ранкването тъй като не знам от къде точно трябва да го проверя. Писах в гоогле page rank. Искара ми некви страници и влязох на една ама като си написах url-то на сайта и ми искара N/A.
Така значи днеска имам 47 импресии ( предполагам, че тва е нещо като посещения или се лъжа?) Вчера съм имал 10 имресии. Днеска ми е дало некви центове. Започвам да схващам каква е идеята. Уплаших се да не би да са ми баннали сайта. Ама май не са. Ако може да ми кажете как да провера тоа педж ранк.
 
най-лесно е да си сложиш една Mozilla Firefox и да си дръпнеш SeoQuake toolbar. И когато с mozilla си browsнеш блога ще ти покава колко страници имап индексирани и pagerank за всяка от тях. А иначе за ранкването coolice Имаше предвид за какви определени ключови думи в google на какви позиции излизаш (да ме поправи ако греша).
 
а рекламите показват ли ти се в блога ? да не си объркал нещо със копирането/пействането на кода ?
имай предвид, че адсенс не отчита веднага а след известно време... но казваш 5-6 дни са минали, поне импресии има ли ? ако има импресии всичко е наред :) просто не ти кликат по рекламите
 
Благодаря на всички.
Намерих някакви сайтове който проверяват ПР-а на сайта. На един ми изкара N/A, на останалите 0. :lol: Ще трябва да се поработи явно за да го качим тоя ранк
Та другото което прочетох е, че е относно СЕО. Видях тука из форума имаше тема със сайтове директории където да си листна блога. Така въпроса ми е следния след колко време долу горе това субмитване в тези сайтове с директории оказва влияние на ранга и дали изобщо оказва някакво влияние.
 
От няколко седмици до няколко месеца. Ефектът не е кой знае какъв.
По-добре се отразяват линкове от нормални сайтове (за предпочитане в твоята ниша).

Остави го този PR и директории. Първо си оправи кода на AdSense и сайта.
След това напиши малко материали и тогава се занимавай с linkbuilding.
 

Горе