Проблем с качването на снимки през имейл във Facebook страница

ventseslav

New Member
Здравейте колеги,

Преди няколко дни видях тази страхотна опция във фейсбук(поне така си мислих) - има уникален имейл за всяка фейсбук страница, на който ако се изпрати съдържание и то се публикува на стената на страницата (имейла е нещо такова ***@m.facebook.com). Съответно в темата на имейла е текста, който ще излезе и ако искаме може да се прикачи и снимка, която ще излезе под текста(стандартно, все едно се пуска ръчно от стената на страницата)... Първият път стана изпратих имейла и всичко излезе точно както бе описано. След известно време повторих, но нищо не излезе на станата на страницата - снимката заедно с текста отидоха директно в mobile uploads и не се показаха на стената. Дали някой се е сблъсквал с такъв проблем и знае ли някакво решение? Предполагам този албум mobile uploads трябва да се направи публичен или нещо подобно, така че всяко обновяване там да излиза и на стената на страницата, но не видях никъде такава опция... Благодаря предварително :)
 
Последно редактирано:
От: Проблем с качването на снимки през имейл във Facebook страница

Това е от новите страници. Я разкажи повечко за тази опция. Това значи ли, че ако изпратя мейл на този адрес ще го публикува на стената?! :shock:
 
От: Проблем с качването на снимки през имейл във Facebook страница

Ами точно там е проблема, че би трябвало, но при мене отива директно в папка "mobile uploads" и това е без изобщо да се показва на стената(става дума за качване на снимки). Опитвам се да разбера причината, но никъде никой не знае отговора. Писал съм на още няколко подобни места и никакъв отговор досега... И страницата ми е още от старите, не съм преминал на новия таймлайн интерфейс. Ще изчакам до последно да пооправят всички бъгове и тогава... Но ще ми е интересно да споделиш опит ако ти си с новия вид на страниците и се опиташ да качваш през имейл дали ще ти се появи на стената или директно ще се забие в папка мобиле ъплоудс... Мерси предварително
 
От: Проблем с качването на снимки през имейл във Facebook страница

Вчера промених една от страниците си в новия дизайн и не ми е останало време да я поразцъкам. Като цяло не ми харесва, но ще се свиква, няма как. Важното е потребителите да виждат постовете :) Но това за мейловете не звучи логично, защото по тази логика всеки който прати мейл на тази поща се явява админ на страницата и може да публикува на стената и?
 
От: Проблем с качването на снимки през имейл във Facebook страница

Изрично е написано да не покзваме този имейл на никой друг (т.е. неадмин на сайта) и все пак ако някой го разбере можеш да си генерираш нов имейл когато пожелаеш и старият такъв ще бъде неактивен. Много удобна функция, но ако работеше както трябва. Ще взема да променя и аз една от моите страници с новия дизайн и ще тествам с нея...
 

Горе