Проблем с 4 цифрения код на PayPal

PGD

New Member
Проблема ми е следния: Изкарах си дебитна карта от ПИБ (Visa Electron) и се регистрирах в PayPal. След 3 дена отивам в един от офисите и им казах, че искам кода си за PayPal. Дадаха ми един 4 цифрен код. Вкарах го в PayPal и ми изписва нещо от рода invalid code, че този код не е тоя който ми трябва. Пробвах втори път и вече ми изписа This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. И пробвах пак да добавя картата ама нестава. Въпроса ми е дали може пак някакси да добавя картата си или трябва да изкарвам нова, а пък тази карта специално я изкарах за PayPal ?
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

доколкото знам ти трябва кредитна за пейпал, най добре с интернет банкиране, понеже този код стой в инфото за превода от около 1.5 еуро за активирането на картата
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

И стази карта става. Ама тези от банката са объркали и са ми дали някакъв друг. Иначе трябва да го има, като пейпал ми удържа 1,5 евро в графата за основание на плащането е кода. Ама дали ще мога да я добавя пак в пейпал по някакъв начин е въпроса, че като опитам ми изписва пак This card has been disabled for use on PayPal...
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

банката не знам какво са объркали , но Пай Пал не я иска тази карта по вече..едва ли ще можеш да я добавиш

а по принцип се приемат Виза Електрон картите
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Благодаря за отговора. И аз така си мислех, че повече няма как да я ползвам с Пей Пал, а специално за това я изкарах. Ще отида да ми изкарат нова, че заради тяхната грешка ме бавят пък искам да пазарувам. Явно в банката жената е била нова, че като и казах за кода тя отиде да пита колежката си да и каже от къде да го види, че и звъня после на други колеги...
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Изкарай си нова карта(безплатно е) и този път сам си виж какъв ти е кода срещу фиктивната транзакция на извлечението.
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Не виждам какъв е проблемa ако paypal са ти взели 1.5 еуро от картата..Накараи ги тия от банката да ти направят подробна разпечатка за последната седмица.
ако ще правиш нова Виза ..препоръчвам ти Райфаизен банк.
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Съгласен съм с naskobg. В крайна сметка нали идеята е чрез транзакцията да удостовериш, че ти си собственик на дадената карта(банкова сметка).
Другия ти вариант е да пишеш на съпорта на peypal обаче от опит мога да споделя, че не са от най-бързите.
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Не се бъркайте и стряскайте с този код за Пейпал.
За кода,който ти искат за верификация от Пейпал съм обяснил подробно в темата на cecipenev.Нищо сложно няма.
Прочети обясненията ми, като хванеш темата от вчера,че не мога да я намеря сега бързо.
Можеш пак да си верифицираш същата карта,понеже не е проблема в картата ти.Пак ще ти вземат 1.50 евро, но след потвърждаването на картата ти в акаунта в пейпал, тези и предишните пари автоматично ти се връщат обратно в картата.
Аз лично си потвърдих картата на втория път.
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Когато нещо се обърка и ви блокират акаунт, карта, юзер тнн - ВИНАГИ пишете на support. Хората държат на всеки клиент и го уважават, така че спокойно, кратко и ясно обяснявайте проблема си, поддържайте кореспонденцията и не забравяйте да благодарите след като проблема бъде решен!

ПС: Специално за конкретния случай с ПейПал - задължително ти трябва съпорт! Обясни проблема, обясни че от банката са ти объркали кода и че желаеш да използваш точно тази карта. Ще получиш отговор след 1 ден че ти рестартират акаунта и на ново да изпратиш картата за потвърждение (да си поискаш нов 4 цифрен код). Този път обаче ще отидеш или в банката, или ще използваш услугата през банкомат: ПРОВЕРКА НА ПОСЛЕДНИ 5 ТРАНЗАКЦИИ :wink:
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

абе съпорта им е пълен шит бих казал аз...обеснявах им 3 пъти какво съм направил..чат сесията им дадох със тоя дето ме скамна и пак си знаят едно и също какво да съм бил направил..
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Какво стана накрая? Има ли развитие по случая?
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

и за имах проблем но се оказа че не са приели 1 ми карта без причина а чак на 2 карта беше
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

С PayPal може да се работи и без карта. Въпреки, че имам регистрирана карта там от 6 месеца, не я ползвам. Оптимизирал съм приходите и разходите така, че колкото изкарвам, толкова и харча. По този начин нямам такси и не чакам за получаване или изпращане на пари от/към PayPal.
 
От: Проблем с 4 цифрения код на PayPal

Здравейте, забравих да напиша развръзката. Значи цялата работа стана за по-малко от една седмица. Първо писах на Support на PayPal, след два дена те ми отговориха. После отидох до банката и вече наистина си вземах истинския PayPal код (който нямаше нищо общо с първия, където ми бяха дали и им казах, че кода е записан като основание на транзакцията, при която PayPal взема 1.5 евро. Те ми отговориха, че тогава още не била осчетоводена и за това не се виждал кода и ми дали грешен). Кода го въведах в акаунта ми в PayPal (1. Click "Profile" ;2. Click "Credit/Debit Cards" и после едит на картата, на която искам да вкарам кода, ако опциите не работят пишете на PayPal).
 

Горе