Проблем с ingsights

eLast

Active Member
Здравейте, колеги. От доста време вече на никоя от фб страниците ми не се зареждат изцяло статистиките. Като щракна на insights ми зарежда 1-вата графика, но от там нататък надолу започва безкрайното зареждане. Страниците не са на ден-два, не са и с фен-два. Колкото и да чакам таблицата със статистиките за engaged, viral, talkin 'bout, reach-а не се зарежда.

11.png

Аз ли нещо съм пропуснал да фиксна на страничките. Някаква проблемация ли има, за която не съм разбрал. Все чакам да се оправи днеска по-късно, утре, в други ден, да ама ъ-ъ.

Помощ, инфо, съвет?

Мога ли от някъде другаде да достигна до статистиките?


Едит: ще помоля някой власт-имащ да фиксне заглавието на темата на "Проблем с insights", че в бързината малко съм посбъркал. : )
Поздрави!
 
От: Проблем с ingsights

Не е от теб. И при мен е така, бъгава работа. Има достъп до старите статистики на страниците, но и там не можеш да видиш нищо (в дясната колона, под администраторите има "преглед на стари анализи").
 
От: Проблем с ingsights

А за "говорещите" ще почна да си записвам. За 2 дни оставам с впечатлението, че се смени 3 пъти и то съм абсолютно сигурен, че е с неактуални стойности. И то какво става? Няма как да си направиш един отчет.
Усещам как скоро ще ни сюрпризират с някаква стабилна новост.
 
От: Проблем с ingsights

И при мен в 1 страница не работят новите ingsights... а това "говорещите" са неактуални стойности и при мен ;-)
 

Горе