Проблем с Total import pro за OpenCart

Websolut

Well-Known Member
Имам проблем с импортирането на снимки с празни пространства в името от URL.
На сайта им казват,че ако файлове имат странни имена (пространства, необичайни символи и т.н.), може да имате проблеми с вноса им.
Някой има ли идея,как мога да реша този проблем?
 
От: Проблем с Total import pro за OpenCart

Махни пространствата?
Разработчиците явно не са си направили труда да добавят "%20" когато има празно пространство за да го засече като пълно име и да няма проблеми.
 
От: Проблем с Total import pro за OpenCart

Става въпрос за импорт от URL,доставчика ми дава адрес на който му е XML файла,аз го зареждам в модула,давам му автоматично да ъпдейтва наличността примерно всяка седмица и готово.
За да редактирам и махна пространствата в имената трябва да сваля файла да го редактирам и пак да го кача и пак няма да стане,защото са зададени само URL-тата на снимките и модула ги дърпа от там,аз ако сменя адресите то пък няма да дръпне нищо.
Изпратих запитване на разработчика очаквам отговор до 2 дни,макар,че хората са си го написали ясно в сайта,че снимки със странни символи и празни пространства не се разбират добре с модула:).
Предполагам,че ще ми предложат платено решение на проблема,изтече ми безплатния съпорт и сега за всичко искат пари:),нормално е.
 
От: Проблем с Total import pro за OpenCart

Импорта има функция да замества букви и изрази на някой места,някой знае ли как да му дам да замести spaces с тире примерно?
Тоест как да означа,че има празно пространство и той да го запълни с нещо,със "/s" май няма да стане?
 
От: Проблем с Total import pro за OpenCart

Ще се пробвам да го оправя.
По принцип става с този код
Код:
$string = str_replace(' ', '', $string);

Дай го този код и на "девелопърите"
 

Горе