Google SERP checker - Rankcheckr.com

nsevimov

Well-Known Member
Какво е Rankcheckr.com?

Rankcheckr.com е супер мощна платформа, която ви помага да следите позициите на вашите уебсайтове в резултатите от търсенето на Google. С нейна помощ можете да видите точно къде се намирате за вашите избрани ключови думи и какви са тенденциите в тяхното покачване или спадане. Този инструмент е от съществено значение за всеки, който се занимава с управление на уебсайтове и SEO оптимизация.

Как работи?

Абонамента струва 5$ на месец който позволява да добавите до 100 ключови думи, които се проверяват автоматично на всеки 24 часа.

Защо да изберете Rankcheckr.com?
  • Лесно следене: Благодарение на автоматичните проверки, вие винаги сте наясно с позициите на вашите ключови думи.
  • Прецизност: Нашата платформа предлага точни и надеждни данни за позициите, които ви помагат да вземете правилни решения за SEO оптимизация.
  • Спестяване на време: Не трябва да пишете всяка ключова дума отново и отново за да видите позицията в SERP-а. Rankcheckr.com прави това за вас, освобождавайки Ви от този муден процес.

Ако искате да научите повече или имате въпроси, не се колебайте да попитате.
 
Последно редактирано:
Здравейте, работи ли добре на български език?
Здравей @Anani,
Rankcheckr работи на всички езици.

Изключително важно е когато добавяш уеб сайт да избереш коректно държавата в която искаш да проверява.

Screenshot 2024-04-07 at 20.28.36.png
 
От известно време ползвам и Rankchekr, след като вече бях станал активен ползвател на writechamp и count.bg, и мога да кажа, че продуктите на @nsevimov определено вършат перфектна работа и си струват всяка стотинка.
Rankchekr специално го ползвам и за БГ пазара и нямам забележки.
 

Горе