Продавам: линк 1 бр, ПР 3 ( бижута, аксесоари ) 6 г. сайт, дмоз, уикипедия, 250 уник.

tanipo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Понеже другата тема ми е обща, а имам само 1 свободен линк, който е конкретен пускам нова тема.

Цената е 50лв за 12 месеца, като това е промоционална цена.

От: Продавам: линк 1 бр, ПР 3 ( бижута, аксесоари ) 6 г. сайт, дмоз, уикипедия, 250 у

Отново имам 1 свободна позиция

От: Продавам: линк 1 бр, ПР 3 ( бижута, аксесоари ) 6 г. сайт, дмоз, уикипедия, 250 у

Давам и бонусче + 1 линк в пр0 сайт на женска тематика, на този който закупи линка.

2 свободни позиции имам в момента, ако някой иска да пише.

Привет,
Бижута и аксесоари 50лв за 1 година на един линк ? Вариант за помалък период ?

Поздрави,

Сори, не става , не ми е главно занятие да продавам линкове и предпочитам веднъж годишно да го сложа и да приключа, мога да дам малък бонус - линк в женски сайт с пр0.

А линка къде в коя част на сайта се намира?

Поздрави,

Линка се намира в десния сайд бар, като има опция да се обгради с текст и да стане, като малка текстова обява подобна на тези на Гугъл.

Имам едно свободно линкче, ако някой се интересува да пише ЛС. Публикувам го в уиджет в сайтдбара със заглавие и заобикалящ текст, като прилича много на рекламно каре на Google.

Горе