Наздраве! :beer: Добре се работи с dilyan_ostr. сега навлиза в онлайн бизнеса, но има бъдеще![]()
Добре се работи с него, защото го даде на теб?![]()
Айде за да не си ощетен съм ти направил този блог и ако го искаш е твой, но ще си го пълниш сам, аз съм сложил две публикации колкото да не е празен
Благодаря за предложението, възползвах се, а и добре си го направил.
Смях, кажи че ще го размениш за най-добрата оферта,а не че го подаряваш, малко тъпо се получава в случая с другите желаещи. Излиза че са те подкупили аххах
Добре се работи с него, защото го даде на теб?![]()
Направих, най - добра оферта. Тоест купих си го
След като го спечелих на търг..
Може и така да е, но имах,още жокери за наддаване ... просто никой не наддаваше.. Коректен имах предвид, че удържа на думата си и го даде .. знаеш, че е имало доста провалени търгове в сайта, защото на продавача в определен момент му се струва, че сумата е малка.. никъде не съм казал, че ако не бях спечелил нямаше да е корестен..Така е, знам това, просто ми направи впечатление коментара ти, който звучи в стил: "Спечелих, за това пича е коректен, ако не бях спечелил - той не е коректен".
Иначе може да се каже, че спечели, защото се отказах от наддаването за домейна![]()
...знаеш, че е имало доста провалени търгове в сайта, защото на продавача в определен момент му се струва, че сумата е малка..
ей още чоплите в тая тема