Продавам/подарявам блог

От: Продавам/подарявам блог

:beer: айде първата сделка е факт. да е честит блога на stoineff, на който му благодаря за добрата дума.

Наздраве! :beer: Добре се работи с dilyan_ostr. сега навлиза в онлайн бизнеса, но има бъдеще :D

Добре се работи с него, защото го даде на теб?:p

Айде за да не си ощетен съм ти направил този блог и ако го искаш е твой, но ще си го пълниш сам, аз съм сложил две публикации колкото да не е празен

Айде за да не си ощетен съм ти направил този блог и ако го искаш е твой, но ще си го пълниш сам, аз съм сложил две публикации колкото да не е празен

Благодаря за предложението, възползвах се, а и добре си го направил.

Благодаря за предложението, възползвах се, а и добре си го направил.

Моля, моля няма защо, сега колегата AMitrev който също имаше желание за блог ако иска ще получи този

Айде и аз имам вече блог :D

Последно редактирано:

Смях, кажи че ще го размениш за най-добрата оферта,а не че го подаряваш, малко тъпо се получава в случая с другите желаещи. Излиза че са те подкупили аххах

Смях, кажи че ще го размениш за най-добрата оферта,а не че го подаряваш, малко тъпо се получава в случая с другите желаещи. Излиза че са те подкупили аххах

мисля, че достатъчно ясно е написано: Ако случайно има по-голям интерес към блога печели този с най-добро предложение (без значение пари, линк/ове към качествен сайт, безплатна статия и т.н.). . Идеята ми беше ако на никой нищо не му се дава за този блог да го подаря, понеже не ми се занимава с него.

Направих, най - добра оферта :). Тоест купих си го :) След като го спечелих на търг..

Направих, най - добра оферта :). Тоест купих си го :) След като го спечелих на търг..

Така е, знам това, просто ми направи впечатление коментара ти, който звучи в стил: "Спечелих, за това пича е коректен, ако не бях спечелил - той не е коректен" :).

Иначе може да се каже, че спечели, защото се отказах от наддаването за домейна ;)

Така е, знам това, просто ми направи впечатление коментара ти, който звучи в стил: "Спечелих, за това пича е коректен, ако не бях спечелил - той не е коректен" :).

Иначе може да се каже, че спечели, защото се отказах от наддаването за домейна ;)
Може и така да е, но имах,още жокери за наддаване ... просто никой не наддаваше.. Коректен имах предвид, че удържа на думата си и го даде .. знаеш, че е имало доста провалени търгове в сайта, защото на продавача в определен момент му се струва, че сумата е малка.. никъде не съм казал, че ако не бях спечелил нямаше да е корестен..

...знаеш, че е имало доста провалени търгове в сайта, защото на продавача в определен момент му се струва, че сумата е малка..

Така си е.

пича е пуснал нова, прехвърлете се там

Горе