Продавам популярен международен онлайн магазин за дрехи и обувки - стоката може да се купи и отделно

Познавам бедни хора на ваучер, познавам и богати хора и никой от тях не е на ваучер. Девойките от сайта също не търсят такива с ваучери, брат.
аз като казвам, че си идиот значи е така!..... изключително глупаво разсъждение! Всъщност свободните хора които милеят за свободата на избор са на ваучери и не ги бърка колко пари на месец ще дадат за ваучери което многократно надхвърля месечната такса на договор. Договора е обвързващ с куп клаузи... помисли над думите ми! Колкото до девойките , че не търсели момченца на ваучери..... няма по смешен коментар от това.... да не съм на 17 та да ме е грижа какво искат девойките! Имам си жена и деца и не ме ебе коя девойка какво иска, важното е аз какво искам ! А ти бъди путкопоклонник... ще просперираш...

Ваучера не е свобода, брат. Мислиш го постоянно кога ще ти изтече, кога да купиш пак. Аз съм на договор и плащам 25лв за неограничен интернет 100 мегабита и неограничени минути. Ваучерите даже вече не важат за цял месец. Да го мислиш постоянно за да спестиш 2-3 лева не ми изглежда като голяма свобода. За девойките го казах иронично. Най-голямата свобода е въобще да нямаш телефон и да не ти пука за нищо, но малко хора са така. Има и такива, но те са клошари и бездомници, това не е много за препоръчване. Ти се дразниш, защото знаеш, че си избрал тъп вариант с ваучера, но не го признаваш и пред себе си. Анализирам те от разстояние, брат.

Ваучера не е свобода, брат. Мислиш го постоянно кога ще ти изтече, кога да купиш пак. Аз съм на договор и плащам 25лв за неограничен интернет 100 мегабита и неограничени минути. Ваучерите даже вече не важат за цял месец. Да го мислиш постоянно за да спестиш 2-3 лева не ми изглежда като голяма свобода. За девойките го казах иронично. Най-голямата свобода е въобще да нямаш телефон и да не ти пука за нищо, но малко хора са така. Има и такива, но те са клошари и бездомници, това не е много за препоръчване. Ти се дразниш, защото знаеш, че си избрал тъп вариант с ваучера, но не го признаваш и пред себе си. Анализирам те от разстояние, брат.
ти си просто един 17 годишен идиот.... не ми се спори с тъпунгери

Нито си ми на книгите, нито на образоваието, нито на житейския опит, нито на опита с горепосочените женски примати. Дерзай!
да виждам... толкова неграмотен и неблагонадежден като теб няма на света! Единствения си!

Ако и девойките от сайта влизат в офертата напълно си заслужава.
Едва ли влизат в офертата.
Евентуално секретарката, която може да се окаже бременна от шефа и в момента го съди за издръжка на отрочето, плюс неизплатени заплати за последните 8 месеца.

Горе