Продава се: Продавам развит физически магазин за дървени играчки + стоката и оборудването

kaiba_corp

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Предлагам разработен физически магазин за дървени играчки + цялата стока в него на едрова цена + цялото оборудване. 8000 лева. Посочената цена е ориентировъчна и е само за стоката в него, тоест - получавате го само на цената на стоката и оборудването, без нищо отгоре. Ориентировъчна, тъй като продължават да се продават или зареждат неща. Магазинът се намира в град София - ЖК Стрелбище, в район с много млади семейства с деца, в близост до детски площадки и Южния парк. Помещението е под наем, като наемната цена е 450 лева/месец. Предлагат се основно дървени и образователни играчки на известни марки. Заложено е на качеството. Не е в стил чин-чан-чун (китайски).
Предимства, които получавате:
-плащате само за стоката и оборудването, без горница
-обектът вече има редовни клиенти от района
-оборотите за последните 5 месеца (от октомври до февруари) са от 2,5 до 8+К на месец, в зависимост от периода, печалба/маржове в размер на около 30%.
-особено голям бум от продажби в периода ноември и декември, поради наближаването на Коледа, следващата Коледа се очаква още по-голям оборот, тъй като с времето - повече хора научават за обекта
-контакт с всички доставчици и посредничество за перфектни търговски отношения
Препоръки, важна информация и опционални предимства:
-обектът функционира под бранда на наш сайт за дървени играчки, чийто бранд може да решите да продължите да използвате срещу 3% франчайз такса на месец (сайтът НЕ СЕ продава)
-обектът е публикуван в сайта и много хора взимат поръчките си, направени в сайта от самия магазин, който се предлага, а това означава - допълнителни продажби за вас
-някои хора директно идват на адреса, който са видели в сайта, за да направят покупка от физическия магазин
-при изчерпана наличност на стоки в склада към даден момент, но ако той е наличен във физическия магазин - може да се наложи вие да изпратите артикул на даден клиент и да вземете печалбата
-location в Google maps/Google my Business с рейтинг 4.8 и 5 звезди, приоритетно класиране на дървени играчки в района... Когато някой от кварталите Стрелбище, Гоце Делчев, Мотописта, Манастирски ливади и други близки търси определени фрази - попада на този магазин в Google maps, например "дървени играчки", "дървени кухни" и може да дойде и да направи покупка...
При интерес да запазите бранда, запазвате и локейшъна с отзивите, адрес в сайта ни, опцията да се вземе стока от вас директно в магазина, както и други подобни предимства...
-на този етап от развитие, този бизнес обект е подходящ за хора, които търсят независим бизнес за себе си, за свой роднина (например майка, съпруга, жена, дъщеря...), тъй като не би било разумно печалбата да се инвестира в служител, поне не и на този етап. С течение на времето - при нарастване на оборот и печалба - да. Може би ще има нужда от 2-ри човек по време на предколедния период.
Защо предлагам този бизнес? Поради факта, че имаме още 1 физически обект, както и други дейности + гледане на дете, които фактори не ми позволяват лично да продължа да се занимавам лично с обекта, а с времето, сериозното отношение и търпението - всеки обект може да има добро бъдеще.
 
Последно редактирано:
Винаги съм се чудил тия магазинчета какви обороти правят.. научих нещо полезно!
Успех с продажбата и може да уточниш все пак цена.
 
Интересува ме какви марки предлагате, като по-късно ще попитам и за цена на определени играчки.
Понеже марката не е ваша и не я продавате, физически магазина също не е ваш, ако правилно разбирам, продавате само и единствено клиенти и складови играчки на едро?
Ако не съм разбрал правилно моля да ме поправите?
 
Винаги съм се чудил тия магазинчета какви обороти правят.. научих нещо полезно!
Успех с продажбата и може да уточниш все пак цена.
Привет! Уточних цена - 8000 лева, но тя е ориентировъчна. Реално няма да взема от човека, който би имал интерес - нито 1 стотинка за бизнеса. Плаща само стоката и оборудването в обекта на доставна цена.
 
Интересува ме какви марки предлагате, като по-късно ще попитам и за цена на определени играчки.
Понеже марката не е ваша и не я продавате, физически магазина също не е ваш, ако правилно разбирам, продавате само и единствено клиенти и складови играчки на едро?
Ако не съм разбрал правилно моля да ме поправите?
Основните марки дървени играчки, които предлагаме са: Bigjigs Toys, Bigjigs Rail и Melissa & Doug...
Продаваме разработения бизнес, но лицето, което би имало интерес - не би платило нищо за бизнеса, а само доставната цена на стоките и оборудването. Това е. Може би грешно формулирах темата, трябваше да е - ПОДАРЯВАМ, тъй като не търсиме нищо отгоре за самия бизнес и самите клиенти. Плаща се само стоката към момента на покупка и получавате локацията.
 

Горе