Продава се: Продавам сайт за живот, работа и бизнес на село!

dnc

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
20   0   0
Преди време в една групата за живот на село много често се говореше за работа и бизнес и как да много хора се връщат да живеят на село, но не знаят с какво да се занимават. Седнах и разгледах из интернет и открих по другите държави доста сайтове, който са точно с такава насоченост, дават практически идеи, насоки, предлагат се курсове, има раздел “купи/продай” и тн. Тогава реших да направя и аз един подобен сайт, той е готов и работи, но за съжаление съм толкова зает и имам вече толкова много сайтове, че нямам минута време за повечето от тях.
Има доста хора, знаещи и можещи и смятам, че някой би се възползвал и би могъл да го развие и сайта да се превърне в източник на приличен месечен доход.

Та… реших да го продам на сравнително ниска цена! Сайта се казва UmnoSelo.com, готов е, напълно работещ, просто трябва човек, който да пише дори веднъж седмично и така лека - полека да изгради платформа, която наистина ще е от полза на хората завърнали се да живеят по селата.

Цената за времето в което живеем е доста прилична 700 лв. На новият собственик единственото, което ще му трябва е хостинг. Домейна е платен за 1 година напред, сайта е изграден на Wordpress. Ако имате идеи и функционалности, които искате да бъдат добавени мога да го направя.

Ако има хора проявяващи интерес нека коментират или да ми пишат на ЛС.

Имам и други сайтове и тях смятам да пусна за продажба, защото вече станаха 11-12 и всичките си стоят така с месеци без да правя нищо по тях.

Хубав ден на всички!
 

Горе