Продава се: Продавам уебсайта и домейна eveyn.com!!

darkenergy_

Active Member
Рейтинг - 100%
116   0   0
Уважаеми колеги, предлагам на вашето внимание проекта eveyn.com, който развивах за известен период от време. (Името лесно се помни и още по-лесно се произнася, звучи международно, с добра история е).

Домейнът е регистриран на 12.05.2012 г. и изтича на 12.5.2018 г.
През ползването му нито веднъж не е бил наказван, блокиран и прочие.
PR 3
Domain Authority: 28/100
Page Authority: 33/10

Сайтът използва системата Joomla! CMS и разширението към нея K2 (getk2.org), както и ПРЕМИУМ responsive шаблон на стойност 70$ Ja Puresite.
Освен това към сайта са инсталирани: AcyMailing Enterprise (на стойност 89 британски лири), XMAP, Admin Tools, Advanced Module Manager Pro (на стойност 25 Евро), , Google Universal Analytics, Ja TYPO (професионална типография), Lazy Loader, система за компресиране и кеширане, и други.

Сайтът има система за абонаменти. Към днешна дата са се абонирали 3762 души!!!

Фейсбук страницата на сайта: https://www.facebook.com/eveyn.magazine?fref=ts (истински хора, не събирани със скриптове!). Впрочем в един период, когато публикувах нови материали и рекламирах сайта имах непрекъснат растеж на четяемостта и трафика от търсачката.

Сайтът съдържа 75 АВТОРСКИ статии, които са съпроводени с мултимедия (най-вече видеа и снимки).

Банерна конверсия: текущите конверси са около 0,5%, но банерите нямат нищо общо с ИТ тематиката. Рекламите са на тема ръчни инструменти и програма за отслабване. Обаче преди време имах магазин, в който продавах смартфони и телевизори (точно тематиката на сайта), където конверсиите бяха около 2.2% !!!

Трафикът, при положение че съм спрял да развивам проекта, е 776 посетители или 6384 импресии (средно по 8 страници на посетител. Влизат и се зачитат).

Връзки към сайта според Google Webmaster Tools: 3 940
Индексирани страници според Google Webmaster Tools: 1054

Цената: 409 лв . П.С. Само софтуерът му струва повече....

Последно редактирано:
От: Продавам уебсайта и домейна eveyn.com!!

Цената: 800 лв . Само софтуерът му струва повече....
П.С. Да ви кажа, хич не ми се продава, но нямам време да го реализирам. И домейнът ми харесва, и нивото, до което съм го докарал. Но онези от вас, които са активни тук сигурно са прочели темата за другия ми проект, който много се засили...
Ммма направо ми са къса сърцето
Манджа с грозде, линка към магазина води към друг домейн,,, пак получих сърцебиене къто Али Реза

Магазин няма вече и това не е част от офертата. Както би казал Раза, "тъжно ми е" :)

Тоя сайт няма да се продаде.

Благодаря за мнението.

Благодаря отново. Не ми се влиза в публична нетърговска дискусия за продажбата. Пък и до 2018 г. има време.

Обновена цена.

Обновена цена.

Обновена цена.

Заради това ли? :) "Database connection error (2): Could not connect to MySQL." - Местя сайта на друг сървър, до 24 часа всичко ще е наред.
А ако някой проявява интерес - 419 лв.

Обновена цена.

Горе