Здравейте! Продавам 2HELL
Ето и какво върви в комплект:
1 домейн
Неограничне хостинг
VIP ZONE
Портал + Админ панел
Forum IPB 3.1.4
Системата е писана лично от екипа. Хостинга е платен, но до сега не съм дал нито една стотинка за него. Никакъв лимит на каквото и да е.
Причината поради която го продавам е, че нямам нужното време да го развивам, а ми е кофти бих казал да гледам как седи самичък без поддръжка. Миналия месец (Май) надхвърли 3000 уникални посещения. VIP приятели сме на cs-b*.info. Дoмейнът изтича на 2012-02-09.
Един вид прехвърлям всичко на Вас. Сменяме ваш никнейм и данни на мястото на моите като Собственик. Давам ви парола въжаща навсякъде освен за датабазите, тях ще си ги коригирате Вие!
Цена: 150лв. (подлежи на коментар само със сериозни хора!)
Демо на админ панела давам само на хора проявяващи реален интерес!
Предложения правете тук в темата или на скайп: onlynow.bg
Поздрави, Гръка!
Ето и какво върви в комплект:
1 домейн
Неограничне хостинг
VIP ZONE
Портал + Админ панел
Forum IPB 3.1.4
Системата е писана лично от екипа. Хостинга е платен, но до сега не съм дал нито една стотинка за него. Никакъв лимит на каквото и да е.
Причината поради която го продавам е, че нямам нужното време да го развивам, а ми е кофти бих казал да гледам как седи самичък без поддръжка. Миналия месец (Май) надхвърли 3000 уникални посещения. VIP приятели сме на cs-b*.info. Дoмейнът изтича на 2012-02-09.
Един вид прехвърлям всичко на Вас. Сменяме ваш никнейм и данни на мястото на моите като Собственик. Давам ви парола въжаща навсякъде освен за датабазите, тях ще си ги коригирате Вие!
Цена: 150лв. (подлежи на коментар само със сериозни хора!)
Демо на админ панела давам само на хора проявяващи реален интерес!
Предложения правете тук в темата или на скайп: onlynow.bg
Поздрави, Гръка!
Последно редактирано: