Продава се Офлайн Бизнес - escape room?

ratart

New Member
Здравейте колеги,
споделям информация, която стигна до мен за продажбата на офлайн бизнес.
Интересувам се дали да го купя и съответно колко би струвало реално. Моля за съвет! Не е обявена цена, което означава е въпрос на преговори и оферта. Ето какво гласи получената информация, която получих като препратено съобщение:

"...
Поради преоценка на лични приоритети обмислям да се насоча в друга сфера на работа, която е извън escape room.
Проекта QuestLand бе развиван и се развива вече около 18 месеца, от които функционира и работи с клиенти от около 10 месеца. Лично за себе си постигнах успех в това, което направих.

Недостига на време и преоценка на важните за мен неща ме карат да променя посоката и да се захвана с по-сериозно с други мои проекти, които набраха сила. Отгледах този продукт-бранд и го чувствам като свое дете, което желая да се развива и да расте, както и тепърва да пожъне успеха си и се надявам да попадне в ръцете на екип, който да го използва на максимум и дори да го развият още по-добре.


Поради това, че сам се занимавах с този проект не постигнах максимума на стаята като употреба, но се надявам да попадне в ръцете на екип, който да го използва на максимум и дори да го развият още по-добре.

Ако проявявате интерес за разширяване на своите предлагани стаи ще се радвам да обсъдим офертите и предложенията ви. Смятам, че НАСЛЕДСТВОТО ще донесе добро за всеки един, който го пожелае и се грижи за него.

Обратната връзка на играчите, които са посетили стаята е добра, което е най-добрата оценка за работата ми. Част от коментарите могат да се намерят публично от всеки, както отличните, така и не толкова отлични.

Искам да ви запозная и с това какво представлява Quest Land escape game, като физическо място и присъствие. Няма да навлизам в подробности, а ще маркирам основните неща, които да ви дадат представа за цялостната картина.

1. Тематично изградена стая - Наследството с включеното към нея оборудване за наблюдение и комуникация с участниците в играта / няколко помещения с препоръчителен капацитет от 2 ма до 5 участника.
2. Интернет страница questland.бг с предплатен хостинг и домейн за още 1 година напред
3. Инструкции зя подредба, както и механизми на играта
4. Социални мрежи: facebook, twitter, g+, instagram, linkedin, tripadvisor, foursquare
5. Система за резервации на интернет страницата с автоматично известване при резервация
6. Автоматична система за закупуване на ваучери онлайн, промо кодове, възможност за интегриране в страница на партньор чрез код.
7. Оборудване за кафе, чай и налично количество минерална вода за няколко месеца напред при пълна натовареност
8. Обзавеждане позволяващо посрещане на участниците

Терен стаята: Цялата площ на Quest Land е около 120 кв. м. Стая НАСЛЕДСТВОТО разположена на около 40кв.м. , които се използват за играта.
Помещения: Стаята-стаите за игра - Голям вестибюл, две помещения, които биха могли да се трансформират във втора стая, тоалетна, малка кухня и балкон.
..."
 
От: Продава се Офлайн Бизнес - escape room?

Двама човека също притежавахме една стая. Преди това беше много модерно и стаите бяха малко. В момента станаха доста и според мен, ако не ти се занимава и не ти се влага много време и пари за реклама и т.н. не се заемай. Помисли го добре и виж колко стаи има в София и колко отбори са минали през тази стая. В зависимост от цената, която ти искат премисли и за колко време може да си избиеш инвестицията.
 

Горе