Продава се: (Продаден)Продава се Сайт за Рецепти и Инфо за Храни и Хранителни Вещества

Nesh1988

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Продавам Nutritionist.bg.

Инфо за сайта:

1. Хост Siteground (Сайта покрива Core Web Vitals и смея да твърдя, че съм страшно доволен, тъй като всичко става лесно и никога нямам проблеми с кеш, чупене на сайта и т.н. )

2. Трафик: 300-400 посетители на ден предимно влизат с ключови думи на Air fryer + определена храна (има посетители и от Бинг)

3. Рецептите са предимно от чуждестранни сайтове, като има и определен брой авторски. Брой статии 350 +

От година качвам средно около 1 статия на ден, като сайта реагира много добре, ако се "натисне"

С него мога да дам като бонус receptite.org, който има около 5-6 клика на ден и в момента има предимно чийзкейк рецепти направени с chatGPT.


Занимавам се с афилиейт казино сайтове, които вървят доста добре и нямам време за този.

Ако имате въпроси, моля, задайте ги.
 
Последно редактирано:
Какви са приходите от адсенс?

Цените на подобни сайтове са около 40 х средния приход за последните 12 месеца.
Adsense e от live 3 месеца, като показваше реклами само за десктоп от където имам 10% трафик. Сега съм го пуснал и за мобайл и ръчно съм сложил около рецептите и ще изчакам няколко месеца, за да видим. Благодаря за инфото!
 
Ако имате представа колко струва сайта ми, моля да коментирате

Не знам колко е средния приход от Адсенсе за БГ сайт за 1000 посещения в тая ниша. Ако се знае, може да се сметне някаква реалистична цена.

40х е във високия диапазон и е приемливо за евъргрийн ниши. Еърфрайър не е точно евъргрийн, но пък е добър подход за постепенно ранкване по по-мейнстрийм теми.

ТЛДР: има потенциал.
 
Сайта се продава отново. Публикувани са едва няколко рецепти за последните няколко месеца. Нямаше никакви проблеми по време на google ъпдейтите. Ако имате интерес, моля да пишете.


1712249983467.png
 
Здрасти колега! @Nesh1988 Имам няколко въпросчета към теб, че ми стана интересно. Ако нямаш нещо против дай ми някаква социалка или нещо друго да ти пиша на лично.
 

Горе