Продава се: Продава се сайт за авточасти

Koifish

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам сайт за авточасти с база данни, напълно функциониращ с регистриран домейн от 2016г. Сайтът е изработен на ,,custom'' платформа, което позволява надграждането с допълнителни функционалности и без ограниченията на готовите платформи. Единствено е ползвана тема с дизайн от Prestashop. Сайтът има абсолютно всички функционалности за извършване на дейност, а именно - импорт/изтриване на продукти, промяна на цени/отстъпки, генериране на кредитни известия, стокови разписки, фактури, промяна на данни в поръчките и още много други, които позволяват лесното и интуитивно управление на сайт с толкова голяма база данни (1 182 417 уникални продукта) . Правен му е съвсем малък SEO и никаква реклама. В момента генерира средно статистически около 4 поръчки на ден. Повечето клиенти търсят по партиден номер продукти в Goоgle и оттам попадат на сайта. С качествен SEO, определено ще има успех. Прилагам и снимка от админ панела.


Работи се на дропшипинг принцип - Клиентите поръчват, Вие потвърждавате поръчката и я поръчвате от доставчик, който Ви я доставя на Вас, а Вие изпращате на клиента. Комисионна не е фиксирана, а доставчиците Ви дават отстъпка от клиентските цени (35-40%).


Търси се човек, който ще има ентусиазма, хъса и времето да се занимава с този вид бизнес, който със сигурност ще се отплати. От моя страна ще получи и съдействие с каквото мога да съм полезен.


При сериозен интерес към сайта и цената за която се продава може да се свържете с мен на посочния телефон.
При желание, може да се договори допълнително и прехвърляне на фирмата, коята има сключени договори с около 10 доставчици.


Може да ми пишете на Viber при интерес или въпроси: 088 88 56299

Линк към сайта:
 

Прикачени файлове

  • 94949581.jpg
    94949581.jpg
    125.2 KB · Преглеждания: 26
Последно редактирано:

Горе