Продава се: Продава се dnevenhoroskop.org със Социални Медии

Nesh1988

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Продава се Уебсайт Dnevenhoroskop.org с 1500-2000 клика на ден. Ключови думи: Хороскоп, Дневен Хороскоп, Карти Таро и др.
Заедно с уебсайта продавам и Тикток с 35к бг последователи https://www.tiktok.com/@dnevenhoroskop Тиктока е много силен, но нямам време да публикувам така както в началото. За момента пускам по 1 видео на месец и последното е с 300к гледания.

Фейсбук с страница с 20к последователи, като обикновено поствам shorts, които са доста успешни подобно на тикток. Ако сте сериозни със Фейсбук, може да си вкарвате поне 500-1000 човека на ден от сегашните последователи.

Всичко това е направено за 5 месеца, като съм бил сериозен само първите 3. Единствената причина да искам да се разделя с dnevenhoroskop e, че не ми остава никакво време, тъй като се занимавам с gambling affiliation.

Ако имате сериозна оферта и искате да движите бранда, мога да ви науча да правите видеата, хороскопите и т.н. без да се налага да копирате от някъде и те да са "вярни" и полезни за хората.

На уебсайта може да се продават дрехи със зодии, да се предлагат лични хороскопи, карти таро гледане и реални карти. Може да се развие за камъни за манифестация и др.

Офертата включва и Youtube канал с 350 последователи.


1712250332460.png
 
Последно редактирано:
Пратете и на мен информация за цената която търсите. Благодаря
 

Горе