Продава се Webmake.org

Webmake

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Продадено

Здравейте. :)

Сайта го продавам, защото нямам време да се занимавам, а един сайт иска постоянна поддръжка.

Google PR 3
Google Indexed Pages 6400
Google търсене за "уроци програмиране" - 1 позиция
Google търсене за "програмиране" - 2 позиция
Уникални посетители дневно 220 (AwStats)
Уникални посетители месечно >2300
Pages-per-Visit 5-7
Печалби от AdSense на месец ~$15

Но най-важното е, че сайта е харесван. Както показват изследванията, повече от 75% от българските програмисти го посещават поне веднъж в месеца.

По-голямата част от съдържанието на сайта е авторско, а останалите статии са добавени със съгласието на авторите им или от самите тях.

Дизайна на сайта е оригинален. Кода е валиден XHTML с използване на CSS и без JavaScript. Client и Server side кодовете са разделени.

Самият сайт е писан на Python с използването на Django Framework. Използва се Model-View-Controler метод на програмиране. Админ панела е уникален, дава изключителна функционалност и възможност за главния админ да следи работата на модераторите.

Единствените разходи по сайта са свързани с хостинга, който изтича септември 2009 година и е закупен от SuperHosting план SuperStart. Сайта се продава заедно с хостинг плана.

Смело мога да заявя, че сайта е успешен. Но и на успешните сайтове им е необходима постоянна поддръжка. Искам да го продам на човек, който е склонен да се занимава и има необходимия опит в тази сфера.

Цена 600 лева.

[email protected]
Йордан Джамбазов
 
Последно редактирано:
От: Продава се Webmake.org

По-голямата част от съдържанието на сайта е авторско, а останалите статии са добавени със съгласието на авторите им или от самите тях.

предварително се извинявам че ти коментирам офертата ама ако съдържанието ти е по голямата част авторско би трябвало да имаш и по вече страници в main index-а ..според мен де ..
а пустия му www. mapelli. info отчита supplemental index ratio for Webmake . org 90.42%....

Успешна продажба ти пожелавам тук!
 
Последно редактирано:
От: Продава се Webmake.org

Всяка една статия, добавена в българското интернет пространство бива моментално разграбвана. :) Именно заради това е невъзможно да се определи с помощта на тези инструменти, кой сайт предоставя най-много авторско съдържание. И все пак нека да разгледаме в кои сайтове колко се повтаря съдържанието. Резултатите пак са в наша полза. :p

Webmake 90.42%
Web-Tourist 92.4%
It-Place 99.32%
Devshed 95.71%

Ако закона за авторското право в България имаше някакво значение, то тогава и тези коефициенти също биха имали. Но в този случай това са просто едни числа.
 

Горе