Продава се: Продажба на онлайн магазин за дамска мода

merttdeniz

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, група!
Продава се разработен бранд за дамска мода и аксесоари. Сайтът съществува от малко над една година с добри резултати и потенциал за развитие като са вложени много любов и старание в създаването и поддръжката му. Изграден на Wordpress + Woo Commerce.
В цената е включено:
• Онлайн магазинът
• Instagram страница с над 7000 реални последователи
• FB страница с над 1500 последователи
• Tiktok acc с повече от 3000 последователи и 45К харесвания
• Налична стока за около 12 000 лв по цени на едро и 220 различни артикула от 2-6 броя всеки.
• Мейл база от 800 имейла, а разработените маркетингови кампании се радват на добра успеваемост
• Контакти с всички доставчици
• Потенциал за развитие на личен бранд,
• Създадените дизайни за опаковките и наличните такива
• Всички създадени банери и маркетингови материали
• Ноу-хау и последващи насоки за развитието на магазина
• Всички физически активи на фирмата като стилажи, закачалки, термо-динамичен принтер
Стоката се внася от Турция и са изградени връзки с 4-5 основни доставчика, при които съотношението цена-качество е най-добро от тестваните досега.
Магазинът е с 5500-7000 средни месечни посещения, като оборотите за половин година работа са малко над 30 000лв , CEO оптимизиран, имаме споразумение с еконт като почти сме достигнали максималната отстъпка за група фамилия. Към магазина са правени допълнителни доработки и добавяни полезни модули, като чат система, опростен чекаут и слайдър модули и други подобни, които улесняват работата на администраторите и на крайния потребител. Добавени са основните тагове, които улесняват маркетинговите кампании. Продуктите са качени с описание и снимки, разделени в категории за по-добро СЕО, със синхронизирана складова наличност.
Освен всичко изброено, заедно със сайта вървят и ads managera с всички кампании , които сме пускали. Conversion rate е около 2%. Return rate на клиентите е малко под 15%. Похарчената сума за кампании за последната година е 18 000 лева
Надяваме се магазина на попадне в сериозни и заинтересовани хора, които да продължат да го развиват със същата любов и внимание като нас. Ако някой прояви интерес, може да се проведе лична среща или онлайн такава, за да ви отговорим на въпроси и дадем всякаква подробна информация за самия бизнес.
Причината за продажбата на бизнеса е, че сферата на дамската мода не представлява голям интерес за нас. Усещаме се, че не ‘’горим’’по темата. Проектите извън този сектор ни носят малко по-добри резултати и са ни по-интересни за развиване и предпочитаме да се насчим към тях.
 
Последно редактирано:
Здравейте, моля за цена и повече информация за термо-динамичния принтер?
Благодаря!
 
Приятел, сайта е пълен с грешки.. не знам кой ти каза, че е и сео оптимизиран - той google не знае за вас, какво остава за клиентите :D. За една година имаш 4 индексирани страници : )
Няма да говорим, че скороста на зареждане е ........
Пусни цена, да не си чешим езиците само : )
 
Здравейте,

Домейнът беше сменен наскоро и не са настроени редиректите и сайтмапа.

Относно цената, ако желаете можем да направим една онлайн среща.
 

Горе