Промо - premium темплеити + хостинг + една камара глупости за $20

against

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Тия от Envato (дето правят themeforest) имат РД и са пуснали нелоша оферта - за 20$ взимаш една камара премиум темплейти, MT хостинг от $50, графики, аудио файлове, флаш, икони и др.

Ето линк за който иска (не е афф): http://envato.com/birthday-bundle/2010/

От: Промо - premium темплеити + хостинг + една камара глупости за $20

хм имат интересни работи, имат ли афф програма?

За themeforest има : http://themeforest.net/wiki/referral/referral-program/

За другите незнам, но предполагам че също има нещо.

Но там най-добрата оферта е ако успееш да станеш автор.

Последно редактирано:

;) не си зададох правилно въпроса, прати ми твой афф линк, така или иначе все пак ти е коствало някакви усилия да постнеш инфото невиждам защо и да не припечелиш някой доларче :)

Последно редактирано:

Но там най-добрата оферта е ако успееш да станеш автор.

Дали? ... да взимаш 40% на продажба не ми изглежда добра оферта ... евентуално ще скочиш на 70% (макс), но след като яко им напълниш гушите ...
По-добре си направи блог и си продавай там на воля ...

Еми как да ти кажа... :) виж им продажбите и смятай. Тия най-продаваните темплейти правят по няколко стотин долара на ден, това при 40% комисионна. А ако същия такъв темплейт опиташ да си го пласираш сам, ще е цяло чудо да направиш продажба.
Пробвай и ще видиш :)

Те много хора се опитват да им счупят монопола и тия 40%, ама за момента единственото място, където може да продадеш нещо е там.

Аз темплейти не продавам ... пък и мен не ме мисли (:
Но ако смяташ че отиваш, пускаш темплейт и почваш със стотиците долари продажби ... малко се лъжеш. Ти прегледай, трудно се влиза в първите 100 топ селъри, а другото не си струва усилието ...

Те много хора се опитват да им счупят монопола и тия 40%, ама за момента единственото място, където може да продадеш нещо е там.

За това си абсолютно прав ... аз защо се разпалих толкова ... мамка им на тия от енвато

Е и това го има с топ селърите, ама другата далавера е в началото като те изкарва при най-новите. Та докато виси там може да се вържат няколко стотин продажби, стига да е готин темплейта.

Това за themeforest-a минава, щото има супер много посетители, ама по другите май-трябва яко рейтинг за да го забележат.

Горе