Предлагам: Публикуване на статии с уникална снимка от мен

karlson

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Предлагам публикуване на статии, от вас се изисква само уникална статия. Която да отговаря на условията ни. Условията може да прочетете на сайт https://websuper.net/ . Към всяка статия собственоръчно добавям уникална снимка - като подарък и статията ще бъде споделена в нашата страница на ФБ - https://www.facebook.com/webparitet/ . Ако искате се присъединете.
Обърнете внимание, че директорията е стара на 7 години и имаме DA 21 и PA 32. Освен това, с нас сътрудничат най-добрите български SEO компании и авторитете в областта.

Услугата за публикуване на статия сега е безплатна, но стигнем ли DA 38 което е нашата цел, най-вероятно публикуването на статии ще стане платено и който успял - успял, който не - ще е с пари.
 
Последно редактирано:
Днес прегледах директорията и извърших някой действия, за да я оптимизирам. Така SEO ефекта за всички наши автори, ще е по-голям.
 
Важно е да знаете! Когато публикувате статия на Websuper.net, вие може да получите безплатна SEO оптимизация на текста. Това включва:
  1. SEO анализ на текста.
  2. Определяне на ключовите думи по които трябва да се класира статията (според сайта, които рекламирате).
  3. Изчистване на текста от спам думи и заместването им с други.
  4. Правилно подбиране на заглавията.
  5. Правилни ключови думи за alt и еitle на снимките, така че да се класират в търсачките.
  6. Добавяне на видео съдържание към статията.
Ние качваме на сайта си качествени статии . Но, всички статии, които са написани с видимо старание и прилежност ще получават безплатна SEO оптимизация за да бъдат откривани от вашите клиенти.
 
Колега предлагате ли написване и публикуване на статия от вас около 700 думи да е с 2 линка >?
 
Не, за момента ние не предлагаме такава услуга. Можете да наемете някой копирайтър обаче, който да ви напише статията. В една статия е позволен 1 линк.
 
Последно редактирано:

Горе