Пускам безплатна копирайтърска услуга, понеже знам, че ще я харесате...

tekstmag

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Внимание! Безплатна копирайтърска услуга.
След като вече сте наострили уши, време е да повторя. Готови ли сте? Да, предлагам Ви безплатна копирайтърска услуга. Тя е специално за Вас. Сигурен съм, че имате предвид поне един продаващ текст, така че мислете бързо. Безплатна копирайтърска услуга. Да, тя наистина е безплатна. Ще Ви струва 0,00 лв., с включен ДДС. И да, тя наистина е копирайтърска. Защото такива ги върша – тук, в „Предприемач”, и извън него.

Предлагам Ви безплатна копирайтърска услуга.
Офертата ми е валидна тук и сега. Само че няма да Ви пиша текст за без пари. Наистина няма. Тук е момента, в които ловците на текстове на аванта могат да напуснат съвсем свободно, за да останем сериозните хора. Готови ли сме? Ставаше дума, че не предлагам безплатно писане на копирайтърски текст. Това не е сериозно и не е правилно. Съгласни ли сте с мен? Благодаря Ви, знаех си, че и Вие, и аз, сме сериозни хора.

Пускам безплатна копирайтърска услуга, понеже знам, че ще я харесате.
Всъщност – предлагам Ви това, което е най-важно за един продаващ копирайтърски текст. Това, без което той няма как да се случи (получи). И това, което е най-трудно (а опитът ми показва – понякога и мъчително трудно), за всеки възложител на копирайтърски текст – неговото планиране. Какъв точно продаващ текст Ви трябва? Каква трябва да е неговата цел? Какви ще бъдат елементите? Какви ще са УПП-то, стимулите, ограничителите? Как ще се определя ефективността на текста?

Пишете ми, или ми се обадете. Ще го напиша безплатно, специално за Вас.
Услугата ми е професионална, но безплатна и неангажираща (за Вас). Искате ли да получите плана на Вашия продаващ текст – описан ясно, точно и разбираемо? Необходимо е само Вашето желание, малко отделено време и предоставяне на информация. Останалото е от мен – безплатно и (както вече казах) неагажиращо за Вас. А после, когато получите плана на Вашия продаващ текст, можете да решите кой да го напише. Тогава започва интересната част...

Пишете ми, или ми се обадете – от днес до 6 ноември 2015 г. включително.
Предложението ми е валидно 9 дни. Първите заявки са с предимство. За последните може да не ми стигне време и да се наложи да ги откажа.

Искате ли, безплатно?

От: Пускам безплатна копирайтърска услуга, понеже знам, че ще я харесате...

Текстове за:
* целева (landing) страница на логопедичен кабинет;
* промо предложение за партньори на нов електронен магазин (специална продукция);
* писмо за мейлинг кампания на промишлено оборудване;
* коледна кампания за матраци
бяха успешно (и безплатно) започнати. На възползвалите се - честито!

Благодаря на всички, които успешно взаимодействаха с леко загадъчния текст на темата и се обадиха или писаха. За мен беше удоволствие (а за тях - чиста аванта), да им разработя текстовете до ниво "подробен план". Готови са за писане. Единият текст даже мина на следващото ниво - поръчаха ми го.

Приключвам промо акцията малко по-рано. Всички участници в нея сме доволни. Може пък да има и следваща...

Горе