Развиване на Youtube канал

Здравейте, надявам се да съм уцелил правилния раздел :)
Бих желал препоръки за развиване на Youtube канал. Имам около 90 кратки (1 минута) видеа на туристически забележителности в България, но абонатите на канала растат много бавно - около 80 за 2 месеца. За момента публикувам всяко новокачено видео във ФБ страницата и слагам реклама с 3-4$, но видеата събират средно 200-300 гледания всяко. Сложил съм и на началната страница в уебсайта информация за видеата и канала. Пробвах и да разиграя томбола през ФБ - всеки нов абонат на канала участваше, но и от там имаше почти нулев ефект.
Вече мисля да пробвам AdWords, но там си мисля, че ще скъпо. Ако имате други идеи - моля да споделите.
 
Няма интерес към темата вероятно.

Ютуб бутат по-дълги видеа по-напред. Минимум 30 мин.

На туристическа тематика ако искаш да привлечеш публика, ще трябва да се поизпотиш. Хората искат драма, екшън, простотии. Направи го като някакъв сървайвъл експириънс тип Беър Грилс или поне някакъв влог с коментари за обслужването, храната, и т.н.

Ама да не е някакво неутрално като документален филм от соца. Трябва да има нещо екстремно - да е смешно, тъжно, нагло, страшно, или уникално тъпо.
 
Да, така е. Но имай предвид, че на някои хора им отнема години преди да имат повече гледания и повече абонати. Важното е да не се отказваш, но и да помислиш защо клиповете ти не се гледат толкова много
пакетиращи машини,dorma,термопомпа въздух вода,самолетни билети до германия
 
Последно редактирано:
Почни да четеш кви пари ще ти плаща Тубата и при кви условия. Заеби я бройката и канализацията…

Тръгни от парите… иначе още 50 г и може да го докараш до 1 000 000 гледания за да ти плаща тубата или от реклама!!!
 

Горе